Kadın Kollarından Kuntoğlu’na Ziyaret

AK Parti Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç ve yönetim kurulu üyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.

Kadın Kollarından Kuntoğlu’na Ziyaret
Kadın Kollarından Kuntoğlu’na Ziyaret
+2
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç ve yönetim kurulu üyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.

AK Parti Karaman Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç ile yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Karaman’daki eğitim seviyesinin yükseltilmesi adına tüm kamu kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalara ve projelere imza attıklarını söyledi.

İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu Karaman’ın eğitim alanında iyi bir yerde olduğunu belirterek fiziki imkânlar, öğrenci ve öğretmen sayısı, yürütülen projelerle ilgili misafirlere bilgiler verdi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç ise ülkemizle birlikte üreten ve gelişen bir Karaman için tüm kurumlarla iş birliği içerisinde çalıştıklarını belirterek ilimiz eğitim öğretim kalitesini daha yukarılara taşımak amacıyla her zaman birlikte çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

19 Şub 2018 - 15:03 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi