Karaman Belediyesi Nisan Ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın başkanlığında gerçekleştirildi. Nisan ayı toplantısında gündem maddeleri görüşmelerinden sonra idari İşler, plan ve bütçe ve imar ile kültür ve sanat turizm komisyonları kuruldu. Kurulan komisyonlara 5 üye belirlendi. Bu üyelerin bir yıllığına görev yapmasına karar verildi. Komisyonların kurulması ve üyelerinin belirlendikten sonra Belediye Meclis Üyeleri arasından gizli oyla, bir yıl süreyle, üç üyeden oluşacak Encümen Üye seçimi yapıldı. Oylamada en yüksek oy alan Tamer Yıldızbaş, İbrahim Ayhan Şancı ve İsmail Gökyel Encümen olarak seçildi.
Komisyon üyeleri ise şöyle;
İdari İşler Komisyonu;
Cüneyit Güneş
Süleyman Kazancı
Hasan Hüseyin Kömürcü
Ercan Çalışkan
Ekrem Tokay
Plan ve Bütçe Komisyonu
Mükremin Kara
Mustafa Aşkan
Kemal Karabuber
Leyla Bender
Ramazan Ünüvar
İmar Komisyonu
Ali Yurtbaş
Yusuf Bilgin
Neslihan Akkaya
Kazım Gücüyener
Nafiz Nadir Nas
Kültür, Sanat ve Turizm Komisyonu
Leyla Bender
Ayhan Şancı
Fatih Selek
Mahmut Güventürk
Bekir Küçüktürk
Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(7)Cibali Karakolkomseri - Bişicik olduğu yok yaa, gözünüzde büyütmeyin olayı da kendinizi de , çok da şiytmeyin yanii, olaysız dağılın evinize gidin baam , ramazan mübarek gün hadin gari
Cowboy - Yorumları görünce korktum, kimse de cevap vermemiş, aslı var mıdır, yok mudur?
Ses gelmeyince acaba doğru mu saymalı, trollerin kapasitesi mi yetmedi veya talimat verenin vicdanı mı tuttu
Etrafındaki 5 kişinin ortalamasısın diye bir ranımlama var, hayırlı dostlar lazım bize,
Hayırlı günler Karaman, yol uzun sen yalnız…
Bilal - gaffaryatlı emir musa dan meded umsalar mhp meclis üyesi olurdu. İttifak ruhunu bence başkalarına hatırlat, biz genel başkanımızla genel merkezimizle hiçbir cikar gözetmeden sonuna kadar sözümüzün arkasindayiz.( devletimizin bekası icin).
yapılan işlerde (yanlıs) en ufak bir duyum, bilgi alirisan dogru Savas baskan a git çayını iç kendine sor çok memnun kalacağından eminim.
hediye, promosyon, vs. hepsi belediye meclisinde araştırılıp denet leniyor. Hatta geçmiş dönmemdekiler bile bu işin belediyedeki muhattablarina sorsan sana memnuniyetle cevap verir.
bu dünya için ahireti yakmaya ya gerek olmadığı fikrinde katılıyorum. Kim yanlış yaparsa cezasını çeksin.
Söven - Şimdi herşey güzel diyorsun yani, arazide bir gezin kardeşim
Tabi belediyedekiler kendi arabalarını değil tahsis edilen makam arabaları ile gezince bizim arabaların ön düzenin bozulmasını dert ettiğimiz gibi dert etmezler
Makamlarda kek börek yesin onlar, seda sayana laf yetiştirsinler
Zaten halk niye! Seçti ki
Mübarek gün ağzımızı bozdurmayın
Atsız Ruhi - Başkanın makamda adam dövmüşlüğü var diye bir şeyler vardı bir ara, ayrıca başkanla birebir görüşülmez, tüm karamanı ilgilendiren şeyler için toplu görüşülür
Başkan başkan yardımcılar ve müdürleri ile görüşür, protokol görevlerini yapar, valilik toplantılarına katılır, belediye meclisi ve encümeni yönetir. Benle bu ramazan ayında çay içmeye vakti olan adam kurumu nasıl yönetecek???
Tek görüşenler ya rant peşindedir ya da başkan çok avaredir, işi gücü yoktur, seda sayan seyrediyordur yanına yoldaş arardır
Gafaryatlı - Gördüğüm kadarıyla idari yönetim MHP’de ama meclis ve encümen çoğunluğu Akparti’de
İttifak ruhu ortaya çıkmazsa artık Emir Musa’dan medet uman savaş başkan icraatlerde hüsrana uğrayabilir.
Akparti meclis üyelerine daha fazla iş düşüyor, emmoğlu diye kükreyen adam gerçekten helal iş yapıyorsa sorun yok, abuk sabuk işler peşinde dolanıyorsa ortaya çıkarmadığınız, engellemediğiniz ya da olmaz ama göz yumduğunuz herşeyin vebali boynunuza
Şu hiç çalışmayan araç Dezenfektan noktalarını da biri ya kaldırsın ya da gerçekten işe yarar birşeyse! Çalıştırsın, radyasyonlu çay içen bakan gibi başkan hergün kendisi dezenfekte olabilir mesela gelip-geçeni, gidip-geleni, arayıp-soranı ve ne oluyor diye merak edeni ikna için. Şimdiden Sıhhatler olsun başkanım, dezenfekte olamazsanda biliyoruz ki, hak etmeyene halkın parasını ödettin, biliyorsun ki sen imza atmadın atan yanacak ama bu hesap bu dünyada olmasa öbür dünyada yakana yapışacak, ha bu gördüğümüz, görmediğimiz, bilmediğimiz ne promosyonlar, ne boş harcamalar var onları da görevliler bulsun, şimdi sistemeden yana olsada vicdanı galip gelecek kişilerde ihbar etsin, geçici şeyler ilin 2 dünyalarını da yakmasınlar
Yeni görevlerine seçilen meclis üyelerimize, belediyemize (orası halka ait) ve Karaman’ımıza Hayırlı olsun
Terter - Çok hoşuma gitti,emmioğlu diye kükreyen başkan ??
Müşkül - Başkan adam olmadan diğerleri de bir yere kadar, meclisin ilk günü var sonrasında yok, inanmazsanız belediyenin web sayfasından meclis karar evraklarına bakın
Duyduğumuza göre encümene de girmezmiş, hatta önce inanmadım, bu kadarı da olmazdır değiştim ama evrak gösterdiler personellerin atamasını bile başkanın izinli ya da şehir dışında olduğu gün yerine bıraktığı meclis üyesi imzalarmış.
Aha belediye orda, yanlışsa seda dayan açıklasın :), seda abla demişken başkan bey sabahın sultanı seda sayanı izleyip mesaj göndereceğine belediyeyi yönettsin ve halkın ona verdiği imza ve yönetim yetkisini başkasına devretmeden kullansın, imza atmaktan kokuyorsa makamı işgal etmesin, belediye meclisi içinden bir babayiğit çıkarır.
Ha bir de başkanın 3. Yılı mübarek olsun videosu var, trol ordusuna gerek duyan siyaset yerin dibine batsın
Saygılar
Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.