Araba Yıkama Makinesi - Araç Yıkama Makinası

Araba yıkama makinesi araçların kolay bir şekilde temizlenebilmesini sağlayan ve bunun için düşük miktarda su kullanan ürünlerdir. Sahip oldukları öze...

Araba yıkama makinesi araçların kolay bir şekilde temizlenebilmesini sağlayan ve bunun için düşük miktarda su kullanan ürünlerdir. Sahip oldukları özel mekanizma ile suyu güçlü bir şekilde püskürtebilen bu makineler sayesinde araç üzerinde ki kirler ne kadar inatçı olurlarsa olsunlar kolay bir şekilde temizlenebilirler. Kimi zaman çok ciddi emek vermek zorunda kaldığımız araç temizliği konusunda işlerin daha kısa ve daha kolay olması için bu tarz makinelere ihtiyaç duyabiliriz. Bu sebeple çok farklı kapasitelerde üretilebilen araç yıkama makinası modelleri ile araçlarımızı temizlemek bize daha çok avantaj sunabilir.

Profosyonel oto yıkama işletmelerinde kullanan makinalar genellikle güçlü ve büyük ebatlı modellerdir. Bu makineler suyu çok ekonomik bir şekilde kullanmaları ve aynı zamanda güçlü olmaları sebebi ile tercih edilirler. Ev tipi yıkama makineleri ise daha düşük ebatlara sahip olup aynı zamanda her yere taşınabilen ürünlerdir. Bu makineleri kullanabilmek için aracı yıkanacağı yerde bir su kaynağı ve elektrik olması yeterlidir. Araba yıkama makinesi satın almak isteyen kişiler öncelikle ne kadarlık kapasiteye ihtiyaçları olduğunu belirlemelidirler. Bunun için yapılacak kısa bir araştırma ile hem araç yıkama makinası fiyatları hem de modelleri hakkında birçok farklı bilgi alınabilir. Çünkü istenen temizlik için mutlaka doğru özellikleri taşıyan yıkama makinalarına ihtiyaç duyulur.

Araba Yıkama Makinesi Kullanırken Dikkat Edilecek Hususlar

Suyu tahmin edilenden çok daha güçlü püskürtebilen bu makineleri kullanırken dikkatli olmak gerekir çünkü suyun gücü kimi zaman beklenmedik kazalara neden olabilir. Örneğin güçlü şekilde püskürtülen su insanlarda kemik kırılması veya cilt üzerinde ciddi yaralanmalar gibi istenmeyen durumlara neden olabilir. Aynı zamanda suyun çok yakından tutulması ile araçların boyalarında bozulma veya kaportalarında ciddi çizilmeler gibi durumlar ile de karşılaşılabilir. Bu sebeple araç yıkama makinası kullanırken yakın bölgeler de insan olmaması ve aynı zamanda su püskürtme hortumunun araca çok yakın tutulmaması gerekir. Bunun yanında suyun elektrik ile temas etmemesi için elektrik kaynaklarından uzak olmakta çok önemlidir.

Araba yıkama makinesi çalışma mantığı basittir. Makine içine giren su makinenin içinde yer alan motorun basınçlı su pompasını döndürmesi ile su belirli bar seviyelerinde dışarı atılır. Bu suyun şiddeti makinenin motor gücüne ve aynı zamanda maksimum çıkabildi bar seviyesine göre değişebilir. Daha basit anlatımı ile içine su bulunan hazneye basınçlı hava doldurulur ve artık yer kalmadığı için su çok güçlü bir şekilde hazneden çıkar. Bu durum suyun dışarıya püskürtülme işlemidir. 250 – 300 bar seviyelerine kadar çıkabilen bu makineler ile her türlü araç olay bir şekilde yıkanabilir. Eğer araç yıkama makinası fiyatları hakkında bilgi almak ve bu ürünleri temin etmek isterseniz her zaman sanayiden.com ile iletişime geçebilirsiniz.

19 Eyl 2022 - 12:06 - Teknoloji

Mahreç  Leyla Alyel

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.093.474 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi