KAMUOYUNUN DİKKATİNE

“Üsküdar'da, Ak Partili 2 Meclis üyesine ait 3 evde 122 seçmen” başlıklı, sosyal medya kaynaklı ve bir kısım ulusal medya tarafından da kullanılan haberin detaylarında geçen; Üsküdar ilçesi, Bulgurlu Mahallesi, Yerlioğlu Sokak, No:19 adresindeki bina ev değil, İNSAN VAKFI BULGURLU YÜKSEKÖĞRENİM ERKEK ÖĞRENCİ YURDU’dur.

“Üsküdar'da, Ak Partili 2 Meclis üyesine ait 3 evde 122 seçmen” başlıklı, sosyal medya kaynaklı ve bir kısım ulusal medya tarafından da kullanılan haberin detaylarında geçen; Üsküdar ilçesi, Bulgurlu Mahallesi, Yerlioğlu Sokak, No:19 adresindeki bina ev değil, İNSAN VAKFI BULGURLU YÜKSEKÖĞRENİM ERKEK ÖĞRENCİ YURDU’dur. Bina vakıf malıdır,  herhangi bir şahsa ait değildir.

Öğrenci yurdunda barınan, seçmen vasfına haiz, 76 öğrenciden 64 tanesi, seçmen listelerinde yer almıştır. Ayrıca 2 yıldır faaliyet gösterilen yurt binasında geçmiş dönemlerde hiçbir seçmen kaydının bulunmaması da gayet normaldir.

Vakfımız; her seçim sürecinde görüldüğü gibi, ülkemizin huzur ve emniyetini bozacak, provakatif eylemler ve haberler aracılığı ile siyasi rekabette haksız kazanç elde etmeye çalışan her kesimin ve grubun karşısındadır. Hakkı ve adaleti savunan misyonumuza halel getiren, bu haberin içeriğinde olmaktan büyük üzüntü duyduk.

Araştırmadan, soruşturmadan bunu yayınlayan medyayı da, esefle kınıyoruz.

İnsan Vakfı

18 Şub 2019 - 12:28 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.137.288 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi