Akdeniz Meclisi, Başkan Gültak’a 15 milyon TL’lik borçlanma yetkisini verdi

Akdeniz Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak’a çeşitli altyapı ve üst yapı hizmet ve projeleri için İller Bankası’ndan toplam 15 milyon lira tutarındaki borçlanma yetkisini oy birliğiyle verdi.

Akdeniz Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak’a çeşitli altyapı ve üst yapı hizmet ve projeleri için İller Bankası’ndan toplam 15 milyon lira tutarındaki borçlanma yetkisini oy birliğiyle verdi.

Akdeniz Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısının ikinci birleşimi belediye konferans salonunda gerçekleşti. Başkan Mustafa Gültak, şehir dışında olduğundan toplantıya katılamazken; oturum Meclis Başkanvekili Ali Tanrıverdi başkanlığında yapıldı.

Toplantıda, bir önceki birleşimde komisyonlara havale edilen “Otopark Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” hükümlerine göre düzenlenen otopark bedelleri ve ‘memur iptal-ihdas cetvelleri’ ile ilgili komisyon raporları, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Gültak’a borçlanma yetkisi oy birliğiyle kabul edildi 

Toplantının en önemli gündem maddesi olan Başkan Gültak’a, İller Bankası’ndan toplam 15 milyon lira kredi kullanma yetkisi verilmesini öngören komisyon raporları görüşüldü. Görüşmeler sonunda, Akdeniz’de altyapı çalışmaları sonucu bozulan yolların yenilenmesi, yeni yollar açılması, asfalt kaplama, bordür, karo ve kilitli parke alımı, yeni çocuk oyun grupları, modern spor aletleri, aydınlatma, çöp kovaları ve bank alımı için Başkan Gültak’a İller Bankası’ndan toplamda 15 milyon TL borçlanma yetkisi verilmesi, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

14 Haz 2019 - 16:42 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi