Karaman'da 42 koyunu birden ölen vatandaş perişan oldu

Karaman'da 42 koyunu birden ölen vatandaş perişan oldu.

Karaman'da 42 koyunu birden ölen vatandaş perişan oldu
Karaman'da 42 koyunu birden ölen vatandaş perişan oldu
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman'da 42 koyunu birden ölen vatandaş perişan oldu.

Alınan bilgilere göre sahibi olduğu 62 koyunundan aynı anda 42'sinin telef olduğunu gören Karaman Eğilmez Köyünen Şerafettin Sezgin hemen yetkililere haber verdi.

Olay yerine jandarma ve Tarım İl Müdürlüğü ekipleri sevkedildi. Yapılan incelemelerin ardından koyunların kasten öldürülmediği anlaşıldı. Karaman Tarım İl Müdürlüğü veterinerleri ölen hayvanların iç organ numunelerini alarak gerekli tahlillerin yapılması için laboratuvara gönderdiler.

Şu an için hayvanların ölüm nedenleri ile ilgili resmi bir açıklama yapılmazken buna karşın köylülerin tahmini; hayvanların yedikleri zehirli bir ottan telef oldukları yönünde.

42 Koyunu telef olan 1957 doğumlu Şerafettin Gezgin'in de yoksul bir köylü olduğu bilgisi alındı.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme sürüyor.

04 Tem 2019 - 15:44 - Tarım

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi