Uluslararası Spor Buluşması Sona Erdi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Beden, Ruh ve Kültürlerin Birleştiği Karaman’ temalı spor buluşması sona erdi.

Uluslararası Spor Buluşması Sona Erdi
Uluslararası Spor Buluşması Sona Erdi
+25
Haber albümü için resme tıklayın

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Beden, Ruh ve Kültürlerin Birleştiği Karaman’ temalı spor buluşması sona erdi.

Uluslararası Spor Buluşması’nda ilk iki günü dolu dolu geçiren sporcular üçüncü günde öğrencilerle bir araya gelerek keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Spor Buluşmasına 100'ü aşkın sporcu katıldı

Söyleşinin açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Murat Tekin, Spor Buluşması etkinliği ile ilgili bilgiler paylaşarak, “Uluslararası bir etkinlik yapmaya karar verdiğimizde katılımla ilgili şüphelerimiz vardı fakat katılımın çok büyük olduğunu gördük. 33 uluslararası sporcumuzun yanı sıra ülkemizden pek çok sporcunun katılımıyla 100’ü aşkın sporcu ile müsabakalarımız olacak. Bu büyük programı üniversitemiz adına yapmak bizim için gurur verici bir durum. Bu büyük etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Doç. Dr. Tekin’in konuşmasının ardından söyleşiye katılan uluslararası sporcular etkinlikle ilgili düşüncelerini paylaşarak, Karaman’da çok güzel bir şekilde ağırlandıklarını ve kendilerini hiçbir dakika yabancı hissetmediklerini dile getirerek gösterilen misafirperverlikten dolayı üniversite yönetimine ve organizasyon sorumlularına teşekkür ettiler. Sporcular aynı zamanda kendi ülkelerinde spor alanında yapılan düzenlemeler, antrenman teknikleri, elde edilen başarılar ve hedefleri konusunda da öğrencilere bilgilendirmelerde bulundular ve öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Spor Buluşması’nın son gününde ise Türk Dili Konuşan Devletler Judo Müsabakaları düzenlendi. 107 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen müsabakalarda gerek bireysel gerekse takım oyunlarında kıyasıya mücadele yaşandı.

Mücadeleler sonunda takım sıralamalarında Rize ekibi birinci olurken, Konya ekibi ikinci, Azerbaycan ekibi ise üçüncülük elde etti.

Bireysel müsabakalarda ise kadınlar ve erkeklerde yıldızlar ve ümitler kategorilerinde dereceye giren sporculara madalyalarının verilmesinin ardından Uluslararası Beden, Ruh ve Kültürlerin Birleştiği Karaman’ temalı Spor Buluşması sona erdi.

02 Ara 2019 - 17:37 - Spor

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi