Torku Şekerspor Sırbistan'da 2. Oldu

Katıldığı bütün müsabakalarda adından söz ettirmeyi başaran Torku Şekerspor Bisiklet Takımı, Sırbistan'da da derece yaptı.

Torku Şekerspor Sırbistan'da 2. Oldu
Torku Şekerspor Sırbistan'da 2. Oldu
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Katıldığı bütün müsabakalarda adından söz ettirmeyi başaran Torku Şekerspor Bisiklet Takımı, Sırbistan'da da derece yaptı. Cristian Raileanu, genel klasmanda 3’üncü sırada yer alırken takımlar sıralamasında ise Torku Şekerspor 2’nci oldu.

TORKU ŞEKERSPOR YİNE GÖZ DOLDURDU

Bisiklet sporunda elde ettiği derecelerle hem Konya’yı hem de Türkiye’yi gururlandıran Torku Şekerspor, 8 – 10 Haziran tarihleri arasında Sırbistan’da gerçekleştirilen yarışlarda da kürsüye çıkmayı başardı. 3 etap halinde koşulan ve 24 takımdan 150 sporcunun mücadele ettiği müsabakada başarılı bir performans sergileyen Torku Şekerspor yine göz doldurdu. Genel klasmanda Torku Şekerspor'un Moldovalı sporcusu Cristian Raileanu 3’üncü oldu. Torku Şekerspor'un genç yeteneklerinden Onur Balkan ve Batuhan Özgür de elde ettiği başarılar ile rakiplerine gözdağı verdi. Torku Şekerspor, takımlar klasmanında ise ikinciliğin sahibi oldu.

TORKU ŞEKERSPOR'UN BAŞARILARI SÜRECEK

2017’de olduğu gibi 2018 sezonunda da dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Torku Şekerspor’un Bisiklet Antrenörü Branco Filip, Sırbistan turunun sonunda bir açıklama yaparak Torku Şekerspor'un başarılarının süreceğini ifade etti. Genç sporculardan verim almaya başladıklarını belirterek güçlü, mücadeleci bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Branco Filip, “bizi her zaman destekleyen Başkanımız Recep Konuk'a teşekkür ediyorum. Torku Şekerspor çalışmalarına tempolu bir şekilde devam ediyor” dedi.

12 Haz 2018 - 11:53 - Spor

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi