Taekwondo da Hedef Avrupa Şampiyonası

12-16 Temmuz 2019 tarihler arası Sivas'da yapılan Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası yapıldı.

Taekwondo da Hedef Avrupa Şampiyonası
Taekwondo da Hedef Avrupa Şampiyonası
Haber albümü için resme tıklayın

12-16 Temmuz 2019 tarihler arası Sivas'da yapılan Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası yapıldı. Yapılan Şampiyonaya 74 ilden 1900 sporcu katıldı.

Karaman Taekwondo İl Temsilcisi Ali Can verdiği bilgide;

"Bütün sıkletlerde bir birinden zorlu Dünya ve Avrupa şampiyonu sporcuların olduğu Ümitler Türkiye Şampiyonasına ilimizi temsilen 10 sporcunun katıldığı yarışmalarda 57 kg. da yarışan Duru Bulgur Performans S.K. sporcusu Hilal Şimşek 6 maç yaparak yarı finale çıkmayı başarmış ve birinci olan İstanbul Büyük Şehir Bld. Sporcusu Gülsüm Gültekin 6-3 yenilerek Türkiye üçüncüsü olmuştur.

Karaman İlimiz Duru Bulgur Performans S.K  sporcusu Hilal Şimşek 30-31 Temmuz 2019 tarihinde Ankara ilimizde yapılacak olan Ümitler Milli Takım Seçmelerine katılacak. Seçmeleri geçmesi durumunda Ekim ayında yapılacak olan Avrupa şampiyonasına katılacak"dedi.

18 Tem 2019 - 15:17 - Spor

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.137.288 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi