Öğretmenler Günü Bilardo Turnuvası Sona Erdi

Karaman’da Öğretmenler Bilardo Turnuvasında Buluştu.

Öğretmenler Günü Bilardo Turnuvası Sona Erdi
Öğretmenler Günü Bilardo Turnuvası Sona Erdi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman’da Öğretmenler Bilardo Turnuvasında Buluştu.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Bilardo Turnuvası, Bilardo Eğitim Merkezi’nde oynanan final karşılaşmasının ardından sona erdi.

Karaman’da görev alan öğretmenlerin arasındaki dostluğun artması ve okullar arasındaki iletişimin güçlenmesi amacıyla düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü 3 Bant Bilardo Turnuvası iki gün süren müsabakaların ardından sona erdi.

Farklı okullarda görev alan 17 öğretmenin yer aldığı turnuvanın final karşılaşması Sertan Demir ve İsmail Demir arasında oynandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Aydın Kaya ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Candan’ın da ilgiyle izlediği final karşılaşmasında rakibini 24-22’lik skorla yenen Sertan Demir turnuvanın şampiyonu oldu.

Sertan Demir’in birinci olduğu turnuvada, İsmail Demir ikinci, İbrahim Sarvan ve Ayhan Kahraman ise üçüncülüğü paylaşan sporcular oldu.
Turnuvanın dostluk içerisinde başlayıp dostluk içerisinde tamamlandığını belirten Şube Müdürü Karadeniz, “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediğimiz turnuvamıza öğretmenlerimizin ilgisi bizler memnun etti. Burada amaç öğretmenler arasında birliği, beraberliği, motivasyonu sağlamak. Hem öğretmenlerin arasındaki birliği sağlarken rol model olarak spora, sporcuya, gençliğe katkı sağlamasını temenni ediyoruz. Müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Aydın Kaya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Candan ve Bilardo İl Temsilcisi Osman Yılmaz tarafından verildi.

24 Kas 2017 - 11:51 - Spor

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi