Karaman'da Masa Futbolu...

Türkiye Masa Futbolu Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan 1.

Karaman'da Masa Futbolu...
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Masa Futbolu Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan 1. Kademe Masa Futbolu antrenörlük ve hakemlik kursu 14-25 Temmuz 2016 tarihleri arasında Karaman’da yapılacak.

Masa Futbolu Antrenörlüğü ve Hakemliği Kursu İçin Gerekli Evraklar;

-   4 Adet vesikalık fotoğraf (sakalsız ve kravatlı).
-  Kurs katılım formu.(Kurs Eğitim Yöneticisi tarafından kursiyerlere verilecek olup form eksiksiz bir şekilde doldurulup imzalanacaktır.)
-   Diploma sureti (noter tasdikli veya kamu kurum ve kuruluşlarından aslı gibidir onaylı).(Onaysız diploma suretleri Federasyonumuz tarafından kabul edilmeyecektir.) Öğrenci ise öğrenci belgesi (aslı).(Fotokopi ve faks olan öğrenci belgeleri Federasyonumuz tarafından kabul edilmeyecektir.)
-   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden cezaları olmadığına dair yazı (aslı).(Fotokopi ve faks olan cezasız belgeleri Federasyonumuz tarafından kabul edilmeyecektir.)
-    Sağlık raporu (sağlık ocaklarından aslı).(Fotokopi ve faks olan sağlık raporları kesinlikle Federasyonumuz tarafından kabul edilmeyecektir.)
-    Savcılık iyi hal kağıdı (aslı).(Fotokopi ve faks olan savcılık belgeleri Federasyonumuz tarafından kabul edilmeyecektir.)
-  Nüfus cüzdanı sureti (TC. Vat. No ve resimli).

GARANTİ BANKASI KEÇİÖREN GAZİNO ŞUBESİ HESAP NO: 1061/6297706 İBAN: TR 32 0006 2001 0610 0006 2977 06 Masa Futbolu Antrenörlüğü için 150 TL, hakemliği için 200 TL

(NOT: İL TEMSİLCİLERİN KATILIMLARI ZORUNLUDUR.) Kurs katılacak adaylar Sefer Kaya ile irtibat kuracaklardır. Tel: 0535 691 38 39
Noter tasdikli veya Kamu Kurum ve Kuruluşlarından aslı gibidir onaylı ibareli evraklar aslını getirmek kaydıyla kurs esnasında Federasyonumuz tarafından aslı gibidir yapılacaktır.

21 Haz 2016 - 13:40 - Spor

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi