Karaman'da Atlı Okçuluk Kulübü Açıldı

Karaman'da geleneksel sporları yaşatmak adına, Karamanoğulları Atlı Okçuluk Kulübü hizmet vermeye başladı.

Karaman'da Atlı Okçuluk Kulübü Açıldı
Karaman'da Atlı Okçuluk Kulübü Açıldı
+14
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman'da geleneksel sporları yaşatmak adına, Karamanoğulları Atlı Okçuluk Kulübü hizmet vermeye başladı.

Karaman'da geleneksel sporlarımızı yaşatmak ve okçuluk alanında milli sporcular yetiştirmek gayesinde olan Karamaoğulları Atlı Okçuluk Kulübü hizmete girdi.

Karaman Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün izni ile geleneksel okçuluk eğitimleri vermeye başlayan Karamanoğulları, Kirişçi Mahallesi Şehit Zafer Ak Caddesi Yunus Emre Apt. No:2 adresinde antrenman salonuna açtı.

Salonun açılmasıyla birlikte geleneksel okçuluk eğitimleride başladı ve kayıtlar hala devam ediyor.

"Karamanlı gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak istiyoruz"

Karamanoğulları Atlı Okçuluk ve Geleneksel Spor Dalları Kulübü'nün başkanı ve de başantrenörü Atilla Ünal Akkoca, Karaman'dan milli sporcular yetiştirmek istediklerinin altını çizerken,

"Açmış olduğumuz salonumuzda piyade okçuluğu eğitimlerimize başladık. Kulübümüzün açık alan temininide hallettikten hemen sonra atlı okçuluk eğitimlerimizde başlayacak.

Karamanlı gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve Karaman'da geleneksel okçuluk dallarında milli sporcular yetiştirmek gayesiyle bu yoldayız. Ecdadımızın geçmişte, savaşlarda ve daha sonra spor olarak gerçekleştirdiği geleneksel okçuluk ve atlı okçuluk branşlarını Karamanımıza tanıtmak ve bu milli duyguyu yaşatmak bizi mutlu ediyor.

Ayrıca atlı okçuluk için geniş kapsamlı çalışmalarımız arasında, açık alan temininin hemen sonrası için, Konya Memlüklüler Atlı Okçuluk ve Gösteri Grubu ile birlikte yardımlaşma içerisindeyiz. Sporcularımızdan karma oluşturarak tecrübeli ortamı hemen oluşturacağız." ifadelerini kullandı.

22 Eyl 2018 - 14:02 - Spor

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi