Amatör Lig Başlıyor

Karaman Amatör Ligi 2019 – 2020 sezonu bu Pazar başlıyor.

Amatör Lig Başlıyor
Amatör Lig Başlıyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman Amatör Ligi 2019 – 2020 sezonu bu Pazar başlıyor. 

Geçmiş yıllara göre takım sayısının arttığı 2019 – 2020 sezonunda Karaman Amatör Ligi 14 takım ile kuruldu. 14 Takımın iki grupta çift devreli lig usulüne göre mücadele edecekler. Grupları ilk iki sırada tamamlayan takımlar Play off oynayarak Şampiyonu belirleyecekler. Grupları sonuncu sırada bitiren takımlar ise bir alt kümeye düşürülecek.

2019 – 2020 sezonunda gruplu lig usulünün uygulanması ve sonrasında play off olması Karamanlı Futbol severlere heyecanlı sezon izletecek. Gruplarda ilk ikiye kalma mücadelesi verilirken, alt tarafta da küme düşmeme mücadelesi sezon sonuna kadar sürecek. Yeni sezonun ilk müsabakası 3 Kasım Pazar günü Yunuskent Futbol Sahasında saat 10:00da Başak Spor – Sudurağı Gençler Birliği arasında oynanacak müsabaka ile başlayacak.

Karaman Amatör Ligi Yunuskent Futbol Sahası, Kılbasan Futbol Sahası, Ermenek Stadyumu, Güneyyurt Futbol Saha ve Sudurağı Futbol Sahası (2 hafta sonra açılıyor) olmak üzere 5 ayrı sahada oynanacak. Ermenek ve Güneyyurt sahaları eksikleri tamamlanarak bu sezon Futbol Kulüplerinin müsabakalarına hazırlandı. Ermenek/Güneyyurt Kasabasında 2 Amatör takımın lige katılımı ile Taşeli bölgesinde 3 takım Amatör liglerde mücadele verecek.

Yeni sezon ile ilgili açıklama yapan TFF İl Temsilcisi Ferhat Koç; “Ciddi manada yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik. Tüm futbol ailesi olarak ASKF Yönetimimiz, Amatör Takımlarımız 2019 -2020 sezonuna farklı bir heyecan ile hazırlandık. TFF olarak Karaman Amatör Liglerine katılım sağlayan Kulüplerimiz başta olmak üzere, Spora ve Futbola destek veren başta Valimiz ve Milletvekillerimize Karaman İl Özel idaremize Gençlik Spor Müdürlüğümüze Karaman Emniyet Müdürlüğümüze İl Hakem Kurulumuza özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bizim amacımız takım sayımızı arttırarak müsabaka sayılarını çoğaltmak oldu. Karaman’da Gençleri spora özellikle Futbola yönlendirmek için bütün mesaimizi harcıyoruz. ASKF Yönetimimiz ile birlikte Amatör olarak yani gönüllülük esasına dayalı yaptığımız bu görevde Valimiz başta olmak üzere bütün kurumlarımızın desteğini görmek bizi oldukça mutlu ediyor. Karaman için daha yolun başındayız. İnşallah bir sonraki sezon bu sezonun üzerine koyarak devam edeceğiz. Takımlarımızın eksikleri oldukça fazla, buna rağmen sahaya çıkarak mücadelelerini yapacaklar. Karamanlı Futbol severleri Cumartesi ve Pazar günleri düzenlenen müsabakalara davet ediyorum. Futbolun en önemli paydaşı seyircilerimiz. Amatör ruh ile mücadele eden takımlarımızı yalnız bırakmayalım.” dedi.

KARAMAN AMATÖR LİGİ GRUPLARI

A GRUBU
1- Güneyyurt Gençlik Spor
2- Ermenek Belediyespor    
3- Başak Spor    
4- Sudurağı Gençler Birliği S.    
5- 1453 Gençlik ve Spor    
6- Yunus Emre Gençler Birliği S.    
7- Karaman Gençler Birliği S.    

B GRUBU    
1- Ortaoba Gençlik ve Spor    
2- Karaman Kartalları Spor    
3- Alakise Gençlik ve Spor    
4- Karaman Özel İdare Spor     
5- Kazımkarabekir Spor    
6- Kılbasan Karadağ Spor    
7- Dilbeyan Gençlik Spor    

HAFTA

SAAT

MAÇLAR

TARİH

SAHA

 

 

 

 

 

1.HAFTA

10.00

BAŞAKSPOR

SUDURAGI GB S.

3.11.2019

YUNUSKENT SAHASI

 

12.00

KARAMAN KARTALLARI S.

KAZIMKARABEKİR SPOR.

3.11.2019

YUNUSKENT SAHASI

 

14.00

YUNUS EMRE GB.

GÜNEYYURT G.S.

3.11.2019

YUNUSKENT SAHASI

 

11.00

KILBASAN KARADAĞ S.

ORTAOBA G.S.

3.11.2019

KILBASAN SAHASI

 

14.00

1453 KARAMAN S.

ERMENEK BLD.S.

3.11.2019

KILBASAN SAHASI

 

14.00

G.ALAKİSE S.

ÖZEL İDARE S.

3.11.2019

GÜNEYYURT SAHASI

 

01 Kas 2019 - 14:21 - Spor

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi