Vekil Ünver, seçim çalışmalarını sürdürüyor

CHP Karaman Milletvekili Av.

Vekil Ünver, seçim çalışmalarını sürdürüyor
Vekil Ünver, seçim çalışmalarını sürdürüyor
+6
Haber albümü için resme tıklayın

CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını Kazımkarabekir ve köylerinde sürdürdü.

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Partisinin Belediye Başkan Adayları ve İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarına destek için köy, kasaba ve ilçeleri gezen; ziyaretleri esnasında vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Ünver, bu kez Kazımkarabekir ilçesi ve köylerini gezdi.

CHP Karaman İl Başkanı Kadir Ergin ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde köylülerin sorunlarını dinleyen Ünver, çiftçilerin iktidarın uyguladığı tarım ve hayvancılık politikalarından rahatsız olduğunu ifade etti.

Köy, kasaba ve ilçe ziyaretlerinde hemşehrileri ile uzun uzun sohbet eden, tarım ve hayvancılık ile uğraşan köylünün sıkıntılarını dinleyen Ünver, Cumhuriyet Halk Partisi’nin üreten ve istihdam yaratan kentler hedeflediğini söyledi.

Ünver, Kazımkarabekir ve köylerini ziyareti hakkında yaptığı değerlendirmede; “Bir kent her alanda üretmeli ve belediyeler kırsalla iş birliği yapmalıdır. CHP, 31 Mart seçimlerinden zaferle çıktığı belediyelerde bu iş birliğini yapacak. Ülkemizin tarımda ithalatçı olmaktan çıkarılıp, ihracatçı hale getirilmesine, belediyeler ile kırsalın gerçekleştireceği bu iş birliği temel olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kırsal kalkınma politikaları ile; alın terini toprağa döken, ekmeğini o topraktan kazanan köylümüz ürettiği ile kentimize ve ülkemize değer katmaya devam edecek.” dedi.

22 Mar 2019 - 12:08 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi