Saadet Partisi Basın Toplantısı

Karaman Saadet Partisi İl binasında gerçekleşen toplantıda  Derbentli’nin açıklaması ;''Kıymetli teşkilat mensuplarımız.

Karaman Saadet Partisi İl binasında gerçekleşen toplantıda  Derbentli’nin açıklaması ;

''Kıymetli teşkilat mensuplarımız. Sayın Basın Mensupları hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum hoş geldiniz diyor katılımlarınız için teşekkür ediyorum.

Türkiye şu an tam bir ateş çemberi içinde. Ne yazık ki her gün şehit haberleri ile sarsılıyoruz. Suriye kan gölüne haline gelmiş durumda. Ne yazık ki iktidarın politikaları çözüme endeksli olmadığı için sorunlar büyümekte bir türlü neticeye varıcı işler yapılamamaktadır.

Terör Türkiye’nin baş belasıdır. Bundan dolayı öncelikle vatani millet ve din için şehit olan tüm vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine sabırlar niyaz ediyoruz. Yaralananlara da acil şifalar temenni ediyoruz.

Terörün tek çaresi İslam kardeşliğidir. Bunun dışındaki tüm çabalar boşadır. Çünkü Alemlere Rahmet olarak gönderilen sevgili  peygamberimiz buyurmuştur ki “Arabın aceme, acemin araba üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takvadadır”. Dolayısıyla Türk’ün Kürde, Kürdün Çerkeze, Çerkezin Laza üstünlüğü yoktur. Biz  Milli Görüşlülerin tavrı da bu minval üzeredir ve bu şekilde olmaya da devam edecektir. Bu şekilde davranıldığı takdirde ancak terör biter ve kardeşçe yaşayabilir bir duruma gelebiliriz.

Ne yazık ki en acısı milletimizin duyarsızlaşması olmuştur. Onlarca Şehit verilmesine rağmen ne yazik ki tv ler programlarını kesmiyor, konserler iptal olmuyor iptal olsa bile konsere gelenler sert tepki veriyor. Biz nereye gidiyoruz? Bu sorunun sorulması lazım. Milli Şairimiz Mehmet Akif ne güzel demiş:

“Irzımızdır çiğnenen, evlatlarımızdır doğranan, ey sıkılmaz, ağlamazsan bari gülmekten utan” Evet ne yazık ki gülmekten dahi utanmıyoruz. Şunu da unutmayalim ki eğer yeni şehitlerimiz yoksa son 30 günde 50, son 11 yılda da 1171 vatan evladı şehit olmuştur.

PEYGAMBERİMİZE HAKARET FİLMİ :

Bilindiği üzere ABD de İslam düşmanları yeni bir filmi vizyona koymuşlar ve bu filimde Alemlere rahmet olan peygamberimize hakaretler yağdıran sözlerle dolu film nedeniyle İslam dünyası ayağa kalkmıştır. Ancak ne yazık ki Türkiyedeki  Müslümanlar bu hususta da sınavı geçememiş ve tepkisiz kalmışlardır. Başbakan ne diyor bu hususta “Son 10 yılda aşırılıklar törpülendi. Bir anlamda Paratöner gibi olduk, gaz aldık”.  Ne kadar doğru ama aynı derece de ne kadar kötü bir söz. Müslümanların geldiği noktaya bakınız. Peygamberine bile hakarette artık sesleri çıkmıyor ve bu durumda başbakanı son derece memnun ediyor. Yazık bize…

4+4+4 EğİTİM SİSTEMİ:

İmama-Hatiplerin orta kısımlarının yeniden hayata geçirilmiş olması son derece memnuniyet verici bir durumdur. Ancak alt yapı hazırlanmadan alelacele yapılan bu işte de hükümet işi yüzüne gözüne bulaştırmıştır. Okulların fiziki durumları yetersiz, bir çok öğretmen yer değiştirmek zorunda kalıyor derken hem veliler hem öğrenciler hem de öğretmenler sıkıntı içinde kalmışlardır. Zamanla bu durum düzelecektir ancak şu anki halin çok da iyi olduğu söylenemez.

YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE, YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE, YENİ BİR DÜNYA İÇİN SAADET PARTİSİ…

Basın Toplantımıza İştiraklerinizden dolayı hepinize teşekkür eder, saygılar sunarım.’’

#

22 Eyl 2012 - 12:47 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi