Oy vermedi diye hiç kimseye hain, münafık demeyeceğiz

Saadet Partisi genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi.

Saadet Partisi genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya İl ve İlçe yönetim kurullarının yanı sıra seçim çalışmalarına maddi ve manevi destek veren bazı Karamanlı işadamları katıldı.

Toplantıda, Milletvekili adayı Orhan Soydan seçim çalışmalarını değerlendirdiği bir konuşma yaptı.

Büyük bir özveri ve gayret ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Soydan; “Öncelikle Ramazan ayından önce başlayan seçim çalışmalarında her an bizimle beraber çalışan yönetim kurullarımıza, kadın kollarımıza, gençlik teşkilatımıza ve yine bu çalışmalarda bizlere maddi ve manevi katkı veren işadamlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Yaklaşık bir buçuk aydır büyük özveri ve gayret ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.
Çalışmalarının meyvesini 24 Haziran günü alacaklarını ifade eden Soydan “Çalışmalarımız sırasında genel olarak gördüğümüz ilgi ve alaka bu seçimlerin yıldızının Saadet Partisi olacağını gösteriyor. Özellikle gençler, düşünebilme yeteneğini kaybetmemişler ve zenginin cebindeki para ile övünmeyenler büyük bir ilgi gösteriyor.” şeklinde konuştu.

Milli Görüş ilkelerinin toplumun her kesimine ulaştığını ve kabul gördüğünü aktaran Orhan Soydan “Erbakan hocamız bizlere ‘Hakk’ın kendisinin tesir gücü vardır.’ diyerek doğrunun ve doğruluğun bir gün kendiliğinden insanlara etki edeceğini söylerdi. Bugünlerde Erbakan hocamızın bir kez daha yanılmadığını görüyoruz. Yaptığımız stratejik hamleler farklı kesimlerin dikkatini çekiyor. Birçoklarının İslam’a ve Saadet Partisine bakışlarının değiştiğini hissetmeye başladık. Seçim çalışmalarımız sırasında gözlemlediğimiz şu ki vatandaşın kafası karışık. Ekonomik olarak işlerin kötüye gittiğinin farkında. Bundan bir yıl önce her üç kişiden ikisi anketlere katılırken bugün üç kişiden birinin fikrini beyan ettiğini ifade eden anket şirketleri de bizim gözlemlerimizi destekliyor. Yapılan araştırmalara göre Türkiye genelinde seçmenin %90’ı mutsuz ve içinde bulunduğu durumdan her an bir çıkış, bir kurtuluş arayışına geçebilir. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımızın da ifade ettiği gibi bir dip dalga geliyor. Geliyor ama bu dip dalga ne zaman tsumaniye dönüşür ve bu bozuk, çarpık, sömürü düzenini süpürür onu Allah bilir. Yalnız şunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum söz veriyorum, bize oy versin veya vermesin hiçbir kardeşimizi hainlikle, münafıklıkla itham etmeyeceğiz.”  ifadelerini kullandı.

20 Haz 2018 - 11:49 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi