MHP Karaman Teşkilatı’nın Boyalı Köyü ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı, merkeze bağlı Boyalı köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP Karaman Teşkilatı’nın Boyalı Köyü ziyareti
MHP Karaman Teşkilatı’nın Boyalı Köyü ziyareti
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı, merkeze bağlı Boyalı köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarete İl Başkanı Mahmut Ünüvar, Merkez İlçe Başkanı M. Mustafa Gözel, Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni ve İl Genel Meclisi Üyesi Adem Gök ile yöneticiler katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı olarak hedeflerinin kentte maksimum oy oranına ulaşmak olduğunu söyleyen Başkan Ünüvar, ‘’Belirlenen genel seçim takvimi için önümüzdeki 3 yılı doğru değerlendirmek istiyoruz. Bu süre zarfında partimizin genel politikalarını yerele aktarmanın yanında, seçmen beklentileri, ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda yerel çalışma politikaları da üretiyoruz. Seçmen odaklı saha çalışmalarımızdan elde ettiğimiz veriler, önümüzdeki bu 3 yılı nasıl değerlendireceğimiz konusunda bize yol gösteriyor’’ dedi.

Toplumsal hayatın pek çok alanında sürekli bir değişim yaşandığını belirten Başkan Ünüvar Boyalı Köyü ziyaretlerine dair açıklamasında;
‘’Eskiye nazaran günümüzde, internet ve TV’nin yaygınlaşmasından kaynaklı bilgi akışı daha hızlı ve sürekli. Bu hızlı bilgi akışının halka yansıması her şeyde olduğu gibi vatandaşlarımızda da değişimi kaçınılmaz bir durum olarak karşımıza çıkarıyor.

Dolayısıyla seçmenin sadece dijital ortamdan takip edebildiği partisi ile bağı, her zaman doğru bilgiye ulaşamayacağından sarsılabiliyor. İşte bu köy ve mahalle ziyaretleri önceliğinde yürüttüğümüz saha çalışmalarında, hemşerilerimizin partimiz hakkında dijital ortamdan edindikleri bilgileri teyit etme veya düzeltme imkânı buluyoruz. Bu çalışmalar bir anlamda da ‘Değişim’ dediğimiz olayın ‘Başkalaşma ve kopuş’ yaşanmadan ‘Gelişme’ye dönüşmesine neden oluyor.

Sadece belirli dönemlerde kampanya yürütmek, propaganda faaliyetleri yapmak ve slogan belirlemek vatandaşın ilgisini çekmiyor. Seçim dönemlerinin; sıkılmadık el, çalınmadık kapı ve selam verilmeyen vatandaş kalmadığını anlatan söylemlerine herkesin karnı tok. Seçmen; partisini her dönemde sahada, zinde ve çalışır durumda görmek istiyor.

Esasen vatandaşın bu isteği, merkezi politikaları veya liderin duruşu nedeniyle desteklediği partisinin, yereldeki kadroları ile iletişim kurabilme noktasında bir hak. Köylümüz, tüm kesimler tarafından benimsenen ve sıklıkla kullanılan ‘’Köylü milletin efendisidir’’ sözünün gerçek anlamda işlevlik kazanması gerektiğini söylüyor.

Siyasetin köye ve köylüye ilgisi ne kadar olursa, köyün ve köylünün de siyasete olan ilgisi aynı oranda düşüyor veya çıkıyor. Örneğin 2019 mahalli idareler seçimlerinin il genel meclisi sonuçlarında; 176. 943 seçmenden 156.048’inin oy kullandığı, bunun 150.121’inin geçerli sayıldığı bir durum ortaya çıkmıştı. Aslında sonucun verdiği mesaj söylemek istediğimizi net bir şekilde ortaya koyuyor. 6 bin civarında hemşerimize birileri ulaşıp ‘Nasıl geçerli oy kullanılır’ konusunda bilgilendirme yapamamış. Aynı zamanda 14 bin civarında hemşerimiz de seçime ilgi göstermemiş.

Her bir hemşerimizin siyasete ilgisinin çocuk yaşlardan itibaren başladığı düşünüldüğünde, bu ilginin doğru şekillenmesi ve kopmadan devam etmesi bahsettiğimiz sürekli saha çalışmalarıyla mümkün olur. Sahada olan parti, siyasete ilgiyi uyandırıp sandığa katılımı çoğaltacağından kendi namına olduğu kadar demokrasi namına da çalışmış olur. Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı olarak her geçen gün artan ilgiden ve desteklerinden dolayı hemşerilerimize müteşekkiriz. Ziyaretimizde gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı hassaten Boyalı köylümüze teşekkürlerimi sunuyorum’’ sözlerine yer verdi.

20 Şub 2020 - 12:58 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi