Liderler Karaman'a gelmiyor

31 Mart yerel seçimlerine sayılı dünler kala liderlerin netleşen miting takvimlerinde Karaman görünmüyor.

Liderler Karaman'a gelmiyor
Liderler Karaman'a gelmiyor
+2
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart yerel seçimlerine sayılı dünler kala liderlerin netleşen miting takvimlerinde Karaman görünmüyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 Mart tarihinde Karaman'da miting yapacağı duyurulmuştu fakat bu planın iptal edildiği bilgisi alındı.

Aynı şekilde CHP, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi de Karaman'da miting yapmayacak.

REKOR ERDOĞAN'DA

En çok miting yapma ünvanını elinde bulunduran lider Recep Tayyip Erdoğan bugün Şanlıurfa seçim çalışması yapacak. Yaklaşık 40 ilde miting yapan Erdoğan bu rekorunu kimselere kaptırma niyetinde değil.

31 Mart yerel seçimlerine ittifak çerçevesi içerisinde hazırlanan AK Parti ve MHP'nin ortak miting yapacağı iller ve tarihleri de belli oldu. Cumhur İttifakı kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin 17 Mart'ta İzmir, 23 Mart'ta Ankara ve 24 Mart'ta da İstanbul'da ortak miting yapması planlanıyor. Cumhur ittifakının ilk mitingi İzmir'de olacak. Erdoğan ve Bahçeli 17 Mart'ta İzmirlilere seslenmesi bekleniyor.

CHP VE İYİ PARTİ'DEN ORTAK MİTİNGLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart'a kadar 8 kez İstanbul, 3'er kez Mersin, Bursa ve Ankara olmak üzere toplam 20 ilde seçim çalışması yapacak. Kemal Kılıçdaroğlu'nun 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yapacağı miting ve toplantıları organize etmek üzere, Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ın başkanlığında bir süre önce oluşturulan organizasyon komitesi taslak programları hazırladı.

İYİ Parti ile yapılan iş birliği çerçevesinde hazırlanan miting programında, CHP'nin bu seçimlerde büyük önem verdiği ve oy durumunun kritik olduğu illere ağırlık verildi. Kampanyanın gidişatına göre değişebileceği belirtilen taslakta Kılıçdaroğlu'na, İstanbul başta olmak üzere Mersin, Ankara ve Bursa ağırlıklı program belirlendi.

BAHÇELİ SÖĞÜT'TEN BAŞLAYACAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim çalışmalarına 10 Mart Pazar günü Söğüt'te yapacağı açık hava toplantısıyla başlayacak. MHP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Genel Başkan Devlet Bahçeli, 31 Mart’taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları çerçevesinde açık hava ve salon toplantıları yapacak. MHP Genel Başkanı Bahçeli, seçim çalışmalarını 10 Mart Pazar günü Söğüt’te yapacağı açık hava toplantısı ve Eskişehir’de Cumhur İttifakı salon toplantısıyla başlatacak.

11 Mart Pazartesi günü Ankara’da Etimesgut seçim ofisini açacak olan Devlet Bahçeli, 12 Mart Salı günü Yozgat ve Kırıkkale, 13 Mart Çarşamba günü Kastamonu ve Çankırı, 14 Mart Perşembe günü Aksaray ve Nevşehir, 15 Mart Cuma günü Zonguldak, 16 Mart Cumartesi günü Manisa’da açık hava toplantıları yapacak. Bahçeli, 17 Mart Pazar günü de İzmir’de Cumhur İttifakı açık hava toplantısı düzenleyecek.

08 Mar 2019 - 12:48 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi