Beydilli istifa etim dedi, parti ihraç ettik dedi

AK Partili Meclis Üyesi Emir Musa Beydilli AK Parti'den istifa ettiğini duyururken diğer yandan da AK Parti Karaman Teşkilatı Beydilli'nin ihraç edildiğini duyurdu.

Beydilli istifa etim dedi, parti ihraç ettik dedi
Beydilli istifa etim dedi, parti ihraç ettik dedi
Haber albümü için resme tıklayın

AK Partili Meclis Üyesi Emir Musa Beydilli AK Parti'den istifa ettiğini duyururken diğer yandan da AK Parti Karaman Teşkilatı Beydilli'nin ihraç edildiğini duyurdu.

Bugün AK Parti Belediye Meclis Üyesi Emir Musa Beydilli  internet sitemize yaptığı açıklamada AK Partiden istifa ettiğini ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bağlılığının tam olduğunu söyledi.

Beydilli; " Benim partiden ihraç edildiğim dedikodusu çıkarıldı. Bana tebliğ edilen bir ihraç belgesi yok. Partiden kimse bir şey söylemiyor. Genel merkezi arıyorum, bize böyle bir karar gelmedi deniliyor. Belediye Meclis toplantısı öncesi gurup toplantılarına çağrılmıyorum. Kararlardan haberim olmuyor. Sonra bana ihanet etmişim gibi davranılıyor. Mobbing yapılıyor.  Buna rağmen dimdik Karaman'ın lehine kararlarda eğilmeden bükülmeden  hizmet etmeye çalışıyorum. Partime sadık kalıp kararlara uyuyorum. Çok yıprandım. Bu belirsizliğin ortadan kalkması için çok sevdiğim partimden içim kan ağlayarak istifa ettim. Bundan sonra belediye meclisinde bağımsız olarak mücadeleme devam edeceğim." demdi

AK PARTİ: İHRAÇ ETTİK

Bu açıklamanın hemen ardından AK Parti Teşkilatı tarafından basına yazılı olarak geçilen beyanatta Beydilli'nin ihraç edildiği duyuruldu. AK Parti'nin ihraç bilgisini Beydilliye ilettiği de gelen bilgiler arasında.

AK Parti'den yapılan açıklama şu şekilde: "Emir Musa Beydilli hakkında İl Disiplin Kurulumuz tarafından 15.03.2019 tarihinde verilen kesin ihraç kararı Genel Merkez tarafından 09.05.2019 tarihinde onaylanmıştır.

Emir Musa Beydilli ekli PTT evrağından anlaşılacağı üzere 21.05.2019 tarihinde kendisine tebliğ edilerek kesin ihraç işlemi sonuçlanmıştır. Bu bilgi Karaman Belediyesine 27.05.2019 tarihinde bildirilmiştir. 
Partimizden ihraç edilen Emir Musa Beydilli tarafından partimize verilen herhangi bir istifa dilekçesi yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyrulur.

AK Parti'nin bu açıklaması üzerine Emir Musa Beydilli'nin kamuoyunu yanılttığı ortaya çıktı.

29 May 2019 - 16:26 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.137.288 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi