Bahçeli Karaman'a geliyor

MHP lideri Bahçeli teşekkür turuna çıkıyor.

Bahçeli Karaman'a geliyor
Haber albümü için resme tıklayın

MHP lideri Bahçeli teşekkür turuna çıkıyor.

31 Mart yerel seçimlerinde partisinin belediye sayısını yaklaşık iki katına çıkaran MHP Lideri Devlet Bahçeli, belediyelere teşekkür turu kapsamında Karaman'a da gelecek.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart’ta 1 büyükşehir, 10 il, 133 ilçe ve 89 belde olmak üzere toplam 233 belediye kazandı ve belediye sayısını yaklaşık 2 katına çıkardı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, seçimlerin ardından belediyelere teşekkür turuna çıkıyor. Bahçeli’nin ziyaretlere daha önce başlaması planlanıyordu ancak 23 Haziran’da İstanbul seçiminin yenilenmesi ziyaretlerin ertelenmesine neden oldu.

MHP lideri ziyaretlerinde hem belediye başkanlarını tebrik edecek hem de seçimlerde gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür edecek. Devlet Bahçeli’nin ilk durağı Kastamonu olacak ve aynı gün Çankırı Belediye Başkanlığı’nı da ziyaret edecek.

MHP lideri, kazanılan 11 il belediyesinin yanı sıra, ilçelerde seçim zaferi yaşanan belediyeleri de ziyaret edecek.

Kaynak: TRT Haber

08 Tem 2019 - 01:14 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi