AK Parti Karaman Bayramda Tek Yürek Oldu!

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Cağlayan teşkilatı ile tam kadro bayramlaştı.

AK Parti Karaman Bayramda Tek Yürek Oldu!
AK Parti Karaman Bayramda Tek Yürek Oldu!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Cağlayan teşkilatı ile tam kadro bayramlaştı.

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan ve Ulaştırma ve Kalkınma Eski Bakanı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı hemşehrimiz Sayın Lütfi Elvan, AK Parti İç Anadolu Bölge Koordinatörü Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Sayın Halis Dalkılıç, İl Koordinatörü Sayın Mehmet Sait Kayan, Karaman Milletvekilleri Sayın Recep Şeker, Sayın Selman Oğuzhan Eser ve Ak Parti Karaman İlçe Belediye Başkanları, İl Genel meclisi üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, İlçe Başkanları, Kadın kolları, Gençlik kolları başkanları il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin tam kadro katılımıyla video konferans yöntemiyle bayramlaşma programı düzenlendi.

Video konferansla yapılan bayramlaşmada AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan ile Lütfi Elvan, Halis Dalkılıç, Mehmet Sait Kayan ve Milletvekilleri birer konuşma yaparak yaşanan zorlu süreçten birlik ve beraberlik içinde çıkılacağını ve her zaman vatandaşın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan yaptığı açıklamasında; "AK teşkilatlarımızla, video konferans yöntemiyle bayramlaşıp, hasbihal ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; milletimize hizmet yolunda ilk günkü aşkla AK kadrolarımızla, yüreğinde memleket aşkıyla çalışan tüm AK Parti Karaman teşkilatımızla hep birlikte gönül seferberliğimize devam edeceğiz" dedi.

25 May 2020 - 12:44 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi