Kliniğiniz İçin En Doğru Diş Ünitini Nasıl Seçersiniz?

Hem kliniğinizin kullanım alanına uygun hem de hastalarınızı iyi hissettirecek doğru ekipmanları seçmek kolay değildir.

Hem kliniğinizin kullanım alanına uygun hem de hastalarınızı iyi hissettirecek doğru ekipmanları seçmek kolay değildir. Söz gelimi satın alacağınız bir dental üniti uzun süre kullanacağınız göz önünde bulundurursak doğru kararı verdiğinizden emin olmak istersiniz. Peki, diş üniti seçerken nelere dikkat etmelisiniz?

Önceliklerinizi Belirleyin

Dental ekipman seçerken size yardımcı olacak birkaç öncelik vardır. Belirli bir ekipman satın almadan önce kendinize bu temel soruları sorun.

Bu ekipman hasta için rahat mı?

Dişçi koltuğunda siz de biraz zaman geçirin. Hastalarınızın bakış açısını keşfetmeye çalışın. Neticede bir dental ünitte saatlerini geçiren hastalar mevcut.

Ekipman, sizin, asistanlarınız ve hijyenistleriniz için rahat mı?

Bütün günü hastalarınızın üzerine eğilerek geçirdiğinizde ergonomi önem kazanır. Seçtiğiniz ünitin sizler için de rahat olduğundan emin olun.

Ekipmanın kalitesi nedir?

Satın almaya karar verdiğiniz dental ünit, aradığınız tüm kriterlere cevap verse bile dikkat etmeniz gereken çok önemli bir husus daha vardır: ürünün kalitesi, markanın ve dağıtıcı firmanın güvenirliği.

Söz gelimi 1991 yılından beri tüm Türkiye’ye, diş sağlığı ile ilgili cihaz ve sarf malzeme temin eden Metco Dental güvencesiyle beğeninize sunulan Ritter Ultimate Comfort Smart diş ünitlerinin elektrikli hasta koltuğu hızlı ve sessiz hareket eder. Uzun tedavilerde bile hastayı rahat ettiren ergonomik tasarımı ile ön plana çıkan Ritter ince sırt bölümü sayesinde hekimin bacakları için de geniş bir boşluk bırakır. Yüksek kaliteli deri döşemesi, çift artikülasyonlu tetiyeri, koçakları ve diğer aksesuarları ile Ritter Ultimate Comfort Smart Dental Ünit hastalara oldukça konforlu bir deneyim yaşatır.

Hastaların yanı sıra diş hekimlerine de ergonomik ve konforlu oturma imkanı tanıyan Ritter hekim taburesindeki simetrik sırt desteği ile dikkat çeker. Asistan modülleri, koltuk hareketleri ve enstruman kumandaları için ayaklardaki fonksiyonel tasarım, eşsiz bir tedavi deneyimi için tasarlanan enstruman modülü Ritter Dental Ünitleri vaz geçilmez kılar.

Kurulduğu tarihten beri tüm Türkiye’ye satış öncesi ve sonrası her süreçte destek veren Metco Dental, diş ünitleri için de Dünya’nın Bir Numaralı markalarını beğeninize sunar. Özellikle Ritter ve Morita markalı ürünler her türlü ünit ihtiyacını garantili ve uygun bir şekilde çözer.

23 Eyl 2020 - 16:42 - Sağlık

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi