Hüseyin Ak SEÇ Market açılış festivalinde sahne alacak

Ülker Grubu perakende zinciri Karaman SEÇ Market açılış festivaline davet ediyor.

Hüseyin Ak SEÇ Market açılış festivalinde sahne alacak
Hüseyin Ak SEÇ Market açılış festivalinde sahne alacak
+6
Haber albümü için resme tıklayın

Ülker Grubu perakende zinciri Karaman SEÇ  Market açılış festivaline davet ediyor.

SEÇ Market Merkez Mahmudiye Mahallesi şubesi 1. yıl etkinliklerinde hediyeler, çekilişler, yarışmalar, konserler ve daha bir çok aktivitelerle indirimli satışlar sizi bekliyor.

Seç Market sizler için 5 Ekim Cumartesi günü saat:14.00'de başlayıp gün boyu sürecek etkinlikler hazırladı.

 HÜSEYİN AK KONSERİ 
Etkinlikler kapsamında düzenlenecek olan konserde ünlü sanatçı Hüseyin Ak bağlamasıyla yüreklere dokunacak. Bağlaması ve etkileyici sesi ile Hüseyin Ak Seç Market açılış festivalinde sahne alacak. Hüseyin Ak ve ekibi birbirinden güzel türküleri ile bu cumartesi sizi bekliyor.

ÖDÜLLÜ YARIŞMALAR
Katılımcılara çocuklar başta olmak üzere çeşitli ikramların verileceği etkinlikte yapılacak yarışmalarda ödüller dağıtılacak. Hanımlar arasında batırık yapma yarışması düzenlenecek. Birinciye bir yıllık batırık malzemesi hediye edilecek. Hanımlar bu cumartesi günü yaptığınız bir tabak batırıkla sizi açılış festivaline bekliyoruz. Jürimizin seçeceği tabağın sahibi ödüllendirilecektir.  Başvuruları  bizzat mağazaya gelerek, 0542 214 23 70 numaralı telefonu arayarak ya da SEÇ Market Merkez - Mahmudiye facebook sayfasına mesaj atarak yapabilir, detaylı bilgileri alabilirsiniz.

Erkekler arasında ise yoğurt yeme yarışması düzenlenecek. Yarışmanın birincisine bir yıllık yoğurdu hediye edilecek.

İNDİRİMLİ SATIŞLAR
5 Ekim Tarinde açılış festivaline katılanlar yüzlerce üründe şok indirimler görecekler. Gıdadan kozmetiğe, manavdan mutfak eşyalarına varana kadar bir çok üründe indirimli satışları kaçırmayın.

ÇOCUKLARI UNUTMADIK
Seç Market açılış festivalinde çoklara yönelik yarışmalar ve çeşitli hediyelerin yanısıra şişme oyun alanları da oluşturuldu. Sizler eğlenirken çocuklarınız da oyun alanında doyasıya ve ücretsiz olarak iyi zaman geçirecekler.

SEÇ MARKET MERKEZ MAHMUDİYE ŞUBESİ
Cumartesi Pazarı köylüler pazarı civarında
5 Ekim 2019 Cumartesi günü Saat: 14.00'da başlıyoruz.

04 Eki 2019 - 11:39 - Magazin

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi