Bu mevzu pek mühim

Karamandan.com'un önemli akademisyen yazarlarından Samet Zenginoğlu iki önemli yazı serisi ile bizlerle olacak.

Belkide bu mecrada ilk olacak olan bir roman ve aylık gündem raporu bundan böyle Samet Zenginoğlu imzası ile Karamandan.com okurlarına sunulacak.

Ağustos ayı ile başlayacak olan gündem raporu dünyada olup bitenleri anlamamıza yarayacak. Her ay sonunda o ayın gündeminin değerlendirileceği rapor Karaman halkının ufkuna ışık tutacak.

Öte yandan bugün yayına başladığımız roman serisi yine Samet Zenginoğlu imzalı yayımlanmamış "Mühim, Pek Mühim" adlı eser. Zenginoğlu'nun romanı 16 bölümde her Cumartesi sizlere sunulacak.  Değerli yazarımız Samet Zenginoğlu'na Karaman halkı adına kültür dünyamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

"Mühim, Pek Mühim" romanının ilk bölümü okumak için tıklayın.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Karamandan.com Karaman Haber - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.



Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi

Anket Karamanlılar yeni belediye başkanından hangi alanda çalışma bekliyor?
Tüm anketler