Karamanlı işadamının yaşam öyküsü belgesel oldu

“Avrupa’da Yaşayan Başarılı Türkler” konulu biyografi belgesel programı “EL İLİNDE EL ÜSTÜNDE’nin” 12.

Karamanlı işadamının yaşam öyküsü belgesel oldu
Karamanlı işadamının yaşam öyküsü belgesel oldu
Video için play'e tıklayın

“Avrupa’da Yaşayan Başarılı Türkler” konulu biyografi belgesel programı “EL İLİNDE EL ÜSTÜNDE’nin” 12. Bölümü Karamanlı işadamı Kamil Saygı'yı konu aldı.

TRT AVAZ ekranlarında yayınlanan ve yapımcılığını Prolive Medya'nın üstlendiği yönetmenliğini İ. Hakan ATALAY'ın yaptığı “ El İlinde El Üstünde” programının 12. Bölümünün konuğu, turizmci-iş adamı KAMİL SAYGI idi.

Kamil Saygı; yıllar önce babasının sağlık sebebiyle geldiği Fransa’dan sonra Amsterdam’da yaşamaya karar veren ve Türkiye’de aldığı işletme eğitimi üzerine burada önemli havayolu firmalarında görev yapan ve şimdilerde kendi kurduğu şirketiyle başarı sağlayan genç bir iş adamı ve girişimci. Mesleğinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde Türkiye’nin ve Türk kültürünün tanıtılmasında da aktif olarak rol alan Kamil Saygı’nın başarı öyküsü "El İlinde El Üstünde” programında anlatıldı.

İŞTE O PROGRAM

08 Eki 2017 - 01:32 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi