Karaman'a yılın ilk karı yağdı - 2019

Geçen yıl 25 Ekim'de yağan Karaman'nın ilk karı bu yıl bir aydan fazla gecikerek bugün (1 Aralık 2019) yağdı.

Karaman'a yılın ilk karı yağdı - 2019
Karaman'a yılın ilk karı yağdı - 2019
+22
Haber albümü için resme tıklayın

Geçen yıl 25 Ekim'de yağan Karaman'nın ilk karı bu yıl bir aydan fazla gecikerek bugün (1 Aralık 2019) yağdı.

Özdemir Köyü, Cerit Köyü, Sertavul Geçidi, Karadağ, Çukurbağ ve Bucakkışla Karaman geçidinde de yoğun kar yağışı ve tipi oluştu. Morcalı Köyü'nün üst taraflarında Bucakkışla’ya giderken Avgan Köyüne varmadan son zirve olarak bilinen bölgeden gelen fotoğrafları aktarıyoruz.

Karaman'da bazı köylerimizle birlikte merkezde bulunan ve 2 bin 271 metre yüksekliğinde olan Karadağ'ın zirvesi ve zirveye yakın kesimleri kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. Karadağ'da kar kalınlığının yer yer 5 santimetreyi bulduğu öğrenildi.

Merkeze bağlı Cerit Köyünde de yağmur yağışının ardından kar yağışı etkili oldu. Kar yağışının ardından köyün tamamı beyaza büründü.

Bu hafta hava nasıl olacak; Meteorolojinin verilerine göre, Karaman'da bu kış mevsiminin ilk kar yağışı, 4 Aralık Çarşamba günü karla karışık yağmur şeklinde bekleniyor.

İşte Karaman'dan yılın ilk karı görüntüleri;

01 Ara 2019 - 18:01 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi