Karaman Hava Durumu; Önce Yağmur Sonra Kar Geliyor!

Meteorojiden alınan bilgilere göre Karaman'da hafta sonu sıcaklıklar düşerek önce yağmur daha sonra ise kar bekleniyor.

Meteorojiden alınan bilgilere göre Karaman'da hafta sonu sıcaklıklar düşerek önce yağmur daha sonra ise kar bekleniyor.

Meteoroji Genel Müdürlüğü'nün lodos tahmini Karaman'da sabaha karşı gerçekleşti. Karaman'da bir hayli etkili olan lodos şiddetini yükselterek saatte 50-61 km civarında seyrediyor.

Karaman'da önce yağmur, sonra kar

Karaman'da hafta başında etkili olan yüksek sıcaklıklar 18 dereceyi bulurken bu sıcaklıklar Perşembe gününden itibaren düşerek yerini şiddetli lodosa bıraktı.

29 Şubat Cumartesi günü 10 derece civarında seyredecek olan sıcaklıklarla bilikte Karaman'da yağmur bekleniyor. 1 Mart Pazar günü ise hava sıcaklığının en yüksek 7, en düşük -4 derece olması beklenirken sağanak kar yağışının görüleceği tahmin ediliyor.

27 Şub 2020 - 15:45 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi