Ya Tamam, Ya Devam !

21'inci haftaya girerken Karaman Belediyespor taraftarlarında umutsuzluk hakim, şampiyonluk iddiası ile yola çıkılırken son haftalarda yaşanan puan kayıpları taraftarı bir umutsuzluk çıkmazına soktu.

Tribünlerden tanıdığım kiminle görüşsem bu hafta dananın kuyruğu kopacak diyor, ya tamam, ya devam..

Oysa her şey ne güzel umutlarla başlamıştı, güzel bir yönetim, taraftarın istediği renkler, hocanın istediği futbolcular, dolu tribünler...

Peki bu umutsuzluğun sebebi; yönetim mi, teknik ekip mi, futbolcular mı, yoksa biz taraftarlar mı bilemedik, yorumu sizlere bıraktık.

Şimdi gelelim konumuza, bildiğiniz gibi 5 hafta önce yönetim, 2 hafta öncesinde de teknik kadroda değişiklikler yapıldı.

Son 7 haftaya baktığımızda ise 10 puan kaybımız olduğunu görüyoruz. Liderlik için elimize bir çok fırsat geçerken biz bu fırsatları bir bir tepiyoruz.

Sonra diyoruz ki, Kestel kaybederse, Isparta berabere kalırsa, hastanenin asansörü yapılırsa, Ali Amca maça gelirse, Veli amca şunu yaparsa, Trump düşerse, Rusya Esad'a destek verirse, Karaman'a hızlı tren gelirse vs. vs. başkalarının skorlarından, sonuçlarından medet umuyoruz.

Kimseden medet ummaya gerek de yok ihtiyaçta yok, lakin elimizdeki fırsatları değerlendirebilseydik.

Ligimizde 21. ve 22. hafta sonucunda herşey belli olacağa benziyor.

Bu arada Kestel'e hakemler yardımcı olmazsa(!), takımlar kendi şehirlerinin takımlarına yatmazsa, adil bir futbol anlayışı olursa, bir de takımımız ve taraftarımız gereken önemi gösterirse ip gögüsleyen biz olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Değerli Karaman Belediyespor taraftarları bizler bu hafta tribünleri hınca hınç doldurarak üzerimize düşen görevleri yapalım, takımımıza maddi ve manevi destek olalım, ha buna rağmen şampiyon olamazsak, o da takımımızın ayıbı olsun. Bizden günah gitsin.

Nice zaferlere, nice şampiyonluklara inşallah.

Hüseyin Zenginoğlu

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Hüseyin Zenginoğlu - Mesaj Gönder

# Ya, Tamam, , Ya, Devam, !

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.



Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi

Anket Karamanlılar yeni belediye başkanından hangi alanda çalışma bekliyor?
Tüm anketler