Grand Mesut Hotel Temmuz'da açılıyor

Karaman hizmet sektörüne yeni bir bakış açısı getirmeyi planlayan Grand Mesut Hotel oldukça iddialı geliyor.

Karaman hizmet sektörüne yeni bir bakış açısı getirmeyi planlayan Grand Mesut Hotel oldukça iddialı geliyor.

Cengiz Orta ziyaret etti

Grand Mesut Hotel'i Karaman Kültür ve Turizm İl Müdürü Cengiz Orta da ziyaret etti. Ziyarette konuşan Karaman Kültür ve Turizm İl Müdürü Cengiz Orta otel hakkındaki düşüncelerini ve beğenisini ifade ederken "Grand Mesut Hotel Karaman'a yakışır nitelikte bir otel oluyor, daha inşaat aşamasındayken dikkat çekiyor" dedi.

Grand Mesut Hotel kurucusu Mesut Tülbür karamandan.com'a yaptığı açıklamada; "Karaman'ın hakettiği kalitede ve metropol otellerinden daha üst seviyede bir hizmet vermeye hazırlanıyoruz. Otelimiz bir çok şehre ve Otele namzet olacak ve emsal teşkil edecek nitelikte olacak." dedi.

Hiç bir detay atlanmamış

Grand Mesut Hotel Karaman'ı en iyi şekilde temsil etmek için hiç bir detayı atlamamış. Açık - kapalı restoranları ve düğün salonlarının yanısıra toplantı ve çok amaçlı salonları ile hizmet verecek. Ayrıca stres atmak isteyenlere özel spa, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, jakuzi, fitness salonu gibi çok detaylı ve çok yönlü hizmet sunmaya hazırlanıyor.

Şehrin kalitesini daha şehre giriş anında insanlara yansıtacak olan Grand Mesut Hotel yeri itibari ile de Karaman'a ayrı bir güzellik sunarak şehrin modernize edilmesine de büyük katkı sağlayacak. Temmuz ayı içerisinde açılması planlanan otel için yoğun çalışmalar devam ediyor.

#

25 Haz 2012 - 12:28 - Haber

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi