Başkan Çalışkan Kontv’de Canlı Yayın Konuğu Olacak

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yarın akşam (20 Haziran 2018 Çarşamba) saat 22.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yarın akşam (20 Haziran 2018 Çarşamba) saat 22.00’de KON TV’de yayınlanacak olan “Seçime Doğru” programının konuğu olacak.

Türk Dünyası Kültür Parkı’ndan canlı olarak yayınlanacak programda; seçim süreci ve Karaman’a yapılan yeni yatırımlar değerlendirilecek.

Karaman Belediyesi’nin 2018 yılına damga vuran yeni tesislerinin de tanıtımı ve yapım sürecinin değerlendirileceği programda; Başkan Çalışkan, yaklaşan seçim ile ilgili süreci ve AK Parti’nin Karaman’daki çalışmaları hakkında soruları cevaplayacak.

Canlı olarak Türk Dünyası Kültür Parkı’ndan yapılacak olan programda, yeni yapılan tesislerin son hali ve Karaman’ın güncel çekim görüntüleri tüm Türkiye’ye ve dünyaya KON TV aracılığıyla ulaştırılacak.

20 Haziran 2018 Çarşamba günü KON TV’den canlı olarak yayınlanacak programı kaçırmayın.

19 Haz 2018 - 16:50 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi