Zabıta Ekiplerinden Karaman'da Sıkı Denetim!

Karaman Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda imalatı ve satışı yapan işyerlerine sıkı denetim uyguluyor.

Zabıta Ekiplerinden Karaman'da Sıkı Denetim!
Zabıta Ekiplerinden Karaman'da Sıkı Denetim!
+6
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda imalatı ve satışı yapan işyerlerine sıkı denetim uyguluyor. Denetimlerde görülen eksikliklere müdahale edilerek gerekli uyarılar ve yaptırımlar uygulanıyor.

Karaman Belediyesi, vatandaşlarımızın sağlığı için Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğu Gayri Sıhhi Müessese İşyeri Denetim Ekibi tarafından gıda imalatı ve satışı yapan işyerlerini denetledi.

Uzman personel ve zabıta ekiplerince yürütülen denetimlerde; işyeri açma ruhsatı, genel temizlik, üretilen mamüllerde kullanılan gıda ürünü ve destekleyici maddelerin son kullanım tarihleri, saklanma koşulları, üretim ekipmanlarının temizliği, personelin kıyafetleri ve ürünlerin kamufle edilmesinde kullanılan örtüler tek tek kontrol edildi.

Şehrin farklı bölgesindeki birçok üretim ve satış işletmelerini denetleyen ekipler, bazı işyerlerinde görülen eksiklikleri rapor ederek, eksikliklerin giderilmesi için süre verdi. Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, halk sağlığının korunması adına denetimlerin devam edeceği bildirildi.   

25 Nis 2019 - 15:05 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi