Yazın tozdan kışın çamurdan kurtulamadık

Karaman İli Ayrancı İlçesi Ambar Köyü nüfusuna kayıtlı Mehmet Ali Ayan Karamandan.

Yazın tozdan kışın çamurdan kurtulamadık
Yazın tozdan kışın çamurdan kurtulamadık
+14
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman İli Ayrancı İlçesi Ambar Köyü nüfusuna kayıtlı Mehmet Ali Ayan Karamandan.com'u ziyaret ederek köylerinin eksikleri olduğunu ve bu eksiklerin yetkililer tarafından giderilmesini istedi.

"Köyümüzde yazın tozdan kışın çamurdan kurtulamadık." diyen Mehmet Ali Ayan; "Köy sakinleri olarak köyümüzün yollarının parke taşı ile döşenmesini istiyoruz. Karaman'da nerdeyse tüm köylerin yolları yapılmışken bizim köye bakan yok.

Geçtiğimiz dönem milletvekili çıkarmamıza rağmen köyümüze hiç bir katkısı olmadı. Konya Milletvekili Cem Zorlu'dan bir fayda görmedik. Ayrıca Ayrancı İl Genel Meclisi üyeleri Şuayip Önemli ve Sebahattin Aksoy yıllardır görevde olmalarına rağmen köyümüzün eksikleri ile ilgilenmiyorlar. Aynı şekilde İl Genel Meclisi personeli köylümüz Osman Budak ve Müdür Umut Kocabaş'dan da yardım istedik.

Karaman İl Özel İdare Yol Ulaşım Müdürü Müdürü Hüseyin Alparslan ile de görüştük. Bize, kaymakamla görüşür gerekirse biz buradan araç takviyesinde bulunuruz demişti. Ordan da iş çıkmadı. AK Parti Kadın Kolları Başkanı İmiş Gönenç de köylümüzdür. Sorunlarımızı biliyor fakat maalesef bize yardımcı olamadı.

Köy muhtarlarımız kaymakamlığa dilekçe verdi. Bunun üzerine bazı sokaklara kum döküldü ama yetersiz kaldı. Kumlanması gereken başka sokaklarımız da var. Karaman'ın tüm köyleri gibi bizim köyümüze de parke taşı döşenmeli. Bazı yerler dere kumu ile idare edebilir ama merkezi sokakların taş döşenmesi gerekmektedir" dedi.

18 Şub 2019 - 11:52 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi