YENİ TOKİ PROJESİ GELİYOR

Akçaşehir'e 142 konutluk TOKİ sitesi yapılacak.

YENİ TOKİ PROJESİ GELİYOR
Haber albümü için resme tıklayın

Akçaşehir'e 142 konutluk TOKİ sitesi yapılacak.

AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan 142 konutluk Akçaşehir TOKİ konutları projesi kapsamında tespit edilen arsanın TOKİ’ye devrinin tapudan gerçekleştirildiğini söyledi.

Akçaşehirlileri sevindirecek müjdeyi veren Çağlayan yaptığı açıklamada; "Akçaşehir beldemizde başlatılan TOKİ Sosyal Konut Çalışmalarında yer seçimi ve imar planı çalışmaları tamamlanarak sosyal konut, cami, park ve ticari alan oluşturulmuştur.

Bu kapsamda 19.550 m2 sosyal konut alanı, 1.121 m2 ticari alan parseli tokiye devredilmiştir.
Devri gerçekleştirilen alana ilk etapta 142 konut yapılması öngörmekte olup Akçaşehirli hemşerihlerimizin talepleri doğrultusunda bu sayının artırılması mümkündür.

Akçaşehir TOKİ Talep toplama süreci akabinde vatandaşlarımızın konut ihtiyacı karşılanması amacı ile gerekli hassasiyet gösterilerek çalışmakar bu doğrultuda yapılacaktır.

Beldemizin tamamını kapsayacak şekilde 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 2020 yılında yapılacak ve akabinde belde merkezinde kentsel dönüşüm çalışmaları başlatılarak, yeni bir aşamaya geçilecektir.

Cumhurbaşkanımıza, Çevre Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a, Milletvekillerimiz Dr.Recep Şeker ve Av.Selman Oğuzhan Eser’e, Çevre Şehircilik İl Müdürümüz Türkmen Hacıhaliloğlu’na, emeği geçen herkese  ve Belediye Başkanımız Hikmet Yirşen’e teşekkür ederim" dedi.

19 Kas 2019 - 10:54 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi