Vali Işık, Karaman OSB'de

Karaman'ın yeni Valisi Mehmet Alpaslan Işık, hayırlı olsun ziyaretlerini kısa tutup Karaman'ı keşfetmeye devam ediyor.

Vali Işık, Karaman OSB'de
Vali Işık, Karaman OSB'de
+4
Video için play'e tıklayın

Karaman'ın yeni Valisi Mehmet Alpaslan Işık, hayırlı olsun ziyaretlerini kısa tutup Karaman'ı keşfetmeye devam ediyor.

Yaptığı iade ziyaretleri kapsamında Karaman ekonomisinin kalbi olan OSB'ye giden Vali Işık burada şehrin ekonomisine dair birifing aldı.

Karaman OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri Esat Şen, Osman Ateş, Işık Duru, Ahmet Kapar ve Yunus Küçükcicibıyık ve Avukat Erdal Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Vali Işık'a Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yasin Ünüvar tarafından Karaman sanayisi hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.

Karşılıklı yapılan görüş ve fikir alışverişinin ardından Vali Işık, OSB Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerine başarılar diledi.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık'ın ziyaretlerinden dolayı onur duyduklarını ifade ederek Yönetim Kurulu adına bu nezaketinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret Başkan Boynukalın’ın hediye takdim etmesi üzerine sona erdi.

09 Tem 2020 - 17:58 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi