Şehit Yakını Ziyaret Edildi

Vali Fahri Meral, Karaman Milletvekili Dr.

Şehit Yakını Ziyaret Edildi
Şehit Yakını Ziyaret Edildi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Vali Fahri Meral, Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker ile birlikte şehit Jandarma er Yahya Kızılay’ın babası Ahmet Kızılay’ı ziyaret ettiler.
 
Mobilyacılar sitesinde kapı imalatı ile uğraşan şehit Yahya Kızılay’ın babası Ahmet Kızılay’ı çalıştığı işyerinde ziyaret eden Vali Meral ve Milletvekili Şeker, Van ili Başkale ilçesinde 1994 tarihinde terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Yahya Kızılay hakkında Baba Kızılay’dan bilgi alarak bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlere Allah’tan rahmet dilediler.

23 Eyl 2017 - 09:09 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi