Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Araştırmaları Topluluğundan gazilere ve şehit ailelerini ziyaret etti.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Araştırmaları Topluluğundan gazilere ve şehit ailelerini ziyaret etti.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Topluluğu tarafından Şehit Aileleri Derneği ve Muharip Gaziler derneğine düzenlenen geziye Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Ve Beden Eğitimi Ve Spor öğretmenliği bölümü öğrencileri katıldı.

Akademik danışman Doç.Dr. Murat Tekin burada yaptığı konuşmasında Namık Kemal’in ‘’İnsan vatanını sever, çünkü hürriyeti, rahatı, hakkı, vatan sayesinde kaimdir.’’ sözlerini dile getirdi.

Öğrencilerimize şehitler nurlanmış askerler, gaziler ise onurlanmış askerlerdir. Nesiller boyu taşınacak onur olan onurlanmış askerlerimizi, gözlerini kırpmadan canlarını ortaya koyan nurlanmış askerlerimizi ve geride bıraktıkları ailelerini yalnız bırakmayıp onlara varlıklarını hissettirmeleri gerektiği düşüncesini aşıladık.

Ayrıca öğrencilerimize vatan sevgisi, insana sevgi ve saygıyı ilke edinmeleri gerektiği ve bu cennet vatanımızı, bu vatan uğruna can veren askerlerimizi ve ailelerini sahiplenip onları unutmamamız gerektiğini belirtti. Ek olarak Gazilik, Türk vatanseverliğinin, Türk kahramanlığının, Türk fedakârlığının yaşayan destanıdır cümleleri ile bu destanı bir ömür boyu yaşatmaları gerektiğini dile getiren Tekin etkinliğe katılan, gerekli desteği gösteren tüm öğrenci arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

24 Kas 2017 - 08:40 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi