Sanayi Kavşağı'nda Çalışmalar Tam Gaz

Başkan Çalışkan: “Ulaşıma Kalite ve Güven Getiren Yatırımlar Yapıyoruz"   Karaman Belediyesi şehir içi ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor.

Sanayi Kavşağı'nda Çalışmalar Tam Gaz
Sanayi Kavşağı'nda Çalışmalar Tam Gaz
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Başkan Çalışkan: “Ulaşıma Kalite ve Güven Getiren Yatırımlar Yapıyoruz"

Karaman Belediyesi şehir içi ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yapılacak olan yeni köprülü kavşakta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Karaman Belediyesi tarafından İbrahim Öktem ve Atatürk Caddesi’nin kesiştiği noktaya projelendirilen, Sanayi Köprülü Kavşağı'nda çalışmalar aralıksız devam ediyor.  Çalışmalar kapsamında inşası devam eden köprü hızla yükseliyor. Yoğun bir çalışmanın sürdürüldüğü köprülü kavşak projesinin yılsonunda tamamlanması planlanıyor.

Çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Şehir içi ulaşıma kalite ve güven getiren yatırımlarımıza devam ediyoruz” dedi.

Başkan Çalışkan yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Bu noktada uygulayacak olduğumuz köprülü kavşak projemizle, İbrahim Öktem Caddesi’nden Üniversite istikametine giden sürücüler köprü üzerinden, Atatürk Caddesi’nden Alparslan Türkeş Bulvarı’na ilerleyen vatandaşlarımız da köprünün altından geçerek ulaşım sağlayacaklar.

Bu sayede hem vatandaşlarımız vakit kaybetmeden gitmek istedikleri yere ulaşacaklar hem de kavşak üzerinde yaşanabilecek istenmeyen kazaları da en aza indirmiş olacağız. Sanayi Köprülü Kavşağı projemizde çalışmalarımızı yılsonu itibari ile tamamlayarak Karamanımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz” dedi.

19 Tem 2017 - 14:46 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi