Öğretmenlerinin gününü billboardlara ilan vererek kutladılar

Karaman’da bir grup ilkokul öğrencisi, sınıf öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü bilboardlara ilan vererek kutladı.

Öğretmenlerinin gününü billboardlara ilan vererek kutladılar
Öğretmenlerinin gününü billboardlara ilan vererek kutladılar
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman’da bir grup ilkokul öğrencisi, sınıf öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü bilboardlara ilan vererek kutladı.

Piri Reis İlköğretim Okulu 4-B Sınıfı öğrencileri, İsmet Paşa Caddesinde bulunan bilboardlara,  "Derslerimizin Yanında Nice Erdemleri Bize Öğreten Değerli Öğretmenimiz Ersin Çelik Nezdinde Piri Reis İlköğretim Okulu Öğretmenlerinin ve Tüm Öğretmenlerin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

4-B Sınıfı Öğrencileri " mesajını yazdırdı.

Kutlama mesajını gören öğretmen Ersin Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşadıklarına inanamadığını söyledi.

Öğrencilerinin yanında ağlamak istemediğini, fakat kendini çok şaşkın ve gururlu hissettiğini aktaran Çelik, "Bu anlamlı günde değerli velilerim ve öğrencilerimin yanında böyle bir manzarayla karşılaşmak aklımın ucundan geçen bir şey değildi. Çok duygulandım. Unutamayacağım bir öğretmenler günü oldu. Onlarla gurur duyuyorum." dedi.

Öğrencilerden Sevim Sude Aksoy da öğretmenlerinin kendileri için çok değerli olduğunu belirtti.

Unutulmaz bir sürpriz yapmayı istediklerini aktaran Aksoy, "Öğretmenimiz ile beraber geçirdiğimiz seneleri düşündük ve sonra böyle bir fikir aklımıza geldi. Nerede kullanacağımızı söylemeden öğretmenimizle toplu fotoğraf çektirdik. Sonra bu kutlama mesajını hazırlattık. Öğretmenimiz için bu az bile oldu. Öğretmenimizin değerini insanlara göstermek için böyle bir fikir düşündük. Biz öğretmenimizi çok seviyoruz." ifadesini kullandı.

24 Kas 2017 - 10:38 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi