Mevlana Yemek Fabrikası Hizmete Başladı

Karaman’da uzun yıllar boyu gıda sektöründe hizmet vererek halkın takdirini toplamış olan Mevlana Firması hazır yemek sektörüne girdi.

Karaman’da uzun yıllar boyu gıda sektöründe hizmet vererek halkın takdirini toplamış olan Mevlana Firması hazır yemek sektörüne girdi.

“Yılların tecrübesini yeni hazır yemek firmamızda halkımızla paylaşacağız diyen Mevlana Yemekleri Yöneticisi Bayram Ülküsever; Yeni kurduğumuz Mevlana Yemekleri firmamızda her türlü yemek ihtiyaçlarına cevap veriyoruz” dedi.

Düğün, cenaze, asker yemeği, iftar organizasyonları gibi toplu davetlerde ve tabldot yemek servislerinde Karaman’da hizmete başlayan Mevlana Yemek, isteğe göre ızgara, etliekmek ve diğer fırın yemeklerini de ayağınıza getiriyor.

SİHİRLİ KELİME; KALİTE

Konuyla ilgili karamandan.com haber sitesine konuşan Bayram Ülküsever; Sihirli kelime; kalitedir. Bundan önceki işletmelerimizde olduğu gibi yeni işimizde de kaliteyi faaliyetlerimizin merkezine oturttuk. Özellikle gıda işinde kalitesizliğin maliyeti çok büyük olur. Dolayısı ile hem yemeklerimizin hem de servisimizin kalitesini maksimum seviyede tutarak müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaya çalışıyoruz.

Şu anda toplu organizasyonların yanı sıra, fabrikalara ve diğer tüm işyerlerine yemek servisimiz devam ediyor. “ dedi.

SİZ İŞİNİZE ODAKLANIN

“Herkes iyi bildiği işi yaparsa hep birlikte gelişiriz” diyen Ülküsever; “Her gün başka bir menü ile işyerlerine yemek dağıtımı yapıyoruz. İstiyoruz ki şirketlerimiz işlerine odaklansın, yemek bizim işimiz. Yemek her firmanın sorunu. Her gün ne yiyelim derdine düşmeden ayağınıza gelen sıcak yemekle hem de oldukça ekonomik bir şekilde bu sorunu çözüyoruz.

Hijyen kurallarına tamimiyle uyarak yemek fabrikamızda hazırlanan lezzetli yemeklerimiz sizler için hergün hızlı bir şekilde işyerinize ulaştırmaktadır. “ dedi.

Mevlana Yemekleri İrtibat:
Telefon: 0338 212 44 48
GSM: 0539 933 85 85
Adres: Sakabaşı Mahallesi 860. Sokak No: 17 / Karaman

18 Şub 2019 - 15:51 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi