MHP'den Okul ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman il Başkanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir dizi etkinlik yaptı.

MHP'den Okul ziyaretleri
MHP'den Okul ziyaretleri
+33
Haber albümü için resme tıklayın

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman il Başkanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir dizi etkinlik yaptı.

İl Başkanı Avukat Oktay yılmaz başkanlığındaki MHP heyeti, Karaman merkezde 20 okulu ziyaret ederek öğretmenlere gül hediye ederek Öğretmenler günlerini kutladı. Ülkü Ocakları başkanı Yusuf Başkocagil, Ülkücü işçiler derneği il başkanı Ekrem Akkaya ve kadın kolları başkanı Öznur Çimen’in de katıldığı ziyaretler 3 grup halinde yapıldı. Öğretmenlerin Anadolu insanı üzerinde hiçbir şeyle ölçülemeyecek büyüklükte emekleri olduğuna dikkat çeken il başkanı Yılmaz, ‘’ Bu ve benzeri müstesna günlerin, bir nebzede olsa öğretmenlerimizin artan ve genişleyen meseleleri üzerine dikkatleri çekmesi en büyük dileğimdir’’ dedi.

Öğretmenlerin gelecek nesillerin yetişmesinde, olgunlaşmasında, fikir ve kanaat sahibi olmalarında hayati bir rolü olduğunu söyleyen il başkanı Avukat Oktay Yılmaz;

‘’ Sahip oldukları ilmi ve irfanı, cömertçe ve içtenlikle öğrencilerine aktarmaları, yarınların tablosuna şekil ve renk vermeleri Türk milletinin devamlılığında tayin edici bir etkileri olduğunu açıkça ortaya koymaktadır. Evlatlarımızın küçük yaşlarda başladıkları eğitim ve öğretim sürecinin her aşamasında; öğretmenlerimizin göz nuru, şefkati, merhameti ve öğütleri belirleyici bir niteliktedir. Örnek davranışlarıyla bilgi pınarlarından içirdikleri öğrencilerinin zihniyetini ve kişiliğinin oluşmasını temin eden bu güzide mesleğin mensuplarını gözümüz gibi sakınmamız gerekmektedir.

Ancak öğretmenlerimizin özverili ve gayretli çaba ve çalışmalarına rağmen, hala sorunlarının altında ezildiklerini görmek bizim için son derece üzüntü vericidir. Şurası tartışmasız bir gerçektir ki, yüksek idealleri kafasında taşıyan, belirlediği kutlu hedeflere ulaşmak için çok mücadele veren bir yönetim anlayışının her şeyden önce geleceğin mimarı öğretmenlerini memnun ve mutlu etmesi lazımdır.
Bu vesileyle öğretmenlik mesleğini tamamlayarak emeklilik günlerinin içinde bulunan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Öte yandan gerek ilimizde gerekse yurdun çeşitli bölgelerinde görevlerini yürüten tüm öğretmenlerimizin günlerini kutlar işlerinde başarılar dilerim’’ diye konuştu.

Öğretmenler günü kutlamaları kapsamında aralarında Yem Sanayi, Endüstri meslek, Karaman Lisesi, Çıraklık ve Toki okullarının olduğu 20 okul ziyaret edildi.

24 Kas 2017 - 14:36 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi