Kırıkkale’nin en çok okunan haber sitesi

Kırıkkale’nin en çok okunan haber sitesi gazetekale.

Kırıkkale’nin en çok okunan haber sitesi gazetekale.com, kaleme aldığı özgün, tarafsız ve güncel haberleri okurlarına kesintisiz olarak sunmaya devam ediyor.

KENTİN EN ÇOK OKUNAN HABER SİTESİ

Gazetecilik mesleğine uzunca yıllar hizmet etmiş uzman kadrosu ile yaşanan gelişmeleri okurlarına en hızlı şekilde sunan

Kırıkkale haber

sitesi gazetekale.com, kentte en çok okunan haber sitesi olmanın gururunu yaşıyor.

KESİNTİSİZ HABER

Kentte yaşanan gelişmeleri takip ederek, yüzde 100 yasallık ve yüzde 100 tarafsızlık ilkeleri ile haberleri kaleme alan Kırıkkale Haber sitesi gazetekale.com, okurlarına günün her saati

son dakika kırıkkale

haberlerini

aktarmaya devam ediyor.

DİJİTAL HABERCİLİK

Kırıkkale’de yerel haberciliği ileri noktalara taşımak amacıyla hareket eden gazetekale.com, tamamıyla kendi bünyesinde oluşturduğu mobil haber uygulaması ile okurlarına günün her saati, bilgisayar başında olmadan gelişmeleri takip etme imkanı sunuyor. İOS ve Android işletim sistemlerinin her ikisine de uyumlu olan mobil uygulama, hem App Store’dan hem de Google Play’den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

YASAL, ÖZGÜN, TARAFSIZ VE DOĞRU HABERCİLİK

Kent genelinde yaşanan tüm olayları en ince ayrıntısına kadar araştırarak kaleme alan gazetekale.com, okurlarına yasal ve doğru haberleri iletiyor. Bu durum ise gazetekale.com’u Kırıkkale haberciliğinde 1 numaraya taşıyor. Kaleme aldığı tüm haberlerde tarafsızlık ilkesini benimseyen gazetekale.com, görüş fark etmeksizin her kesim tarafından takip ediliyor. Ayrıca cesareti ile ön plana çıkan gazetekale.com, kimsenin yazmaya cesaret edemediği haberleri Kırıkkale’nin ve hatta tüm ülkenin gündemine taşımaya devam ediyor.

10 Nis 2020 - 12:36 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi