Karaman’da maske takmayan 41 kişiye tutanak tutuldu

Karaman’da maske takmayan ve sosyal mesafeye uymayan 41 kişiye görevlilerce tutanak tutuldu.

Karaman’da maske takmayan 41 kişiye tutanak tutuldu
Karaman’da maske takmayan 41 kişiye tutanak tutuldu
+5
Video için play'e tıklayın

Karaman’da maske takmayan ve sosyal mesafeye uymayan 41 kişiye görevlilerce tutanak tutuldu.

İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri ile polis, kent merkezinde insanların yoğun olarak bulundukları cadde ve sokaklarda maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.

Görevlilerin yaptıkları denetimler esnasında vatandaşların maske takma kuralına büyük ölçüde uydukları gözlenirken, bazılarının maskelerini ceplerinde ve kollarında taşıması da dikkatlerden kaçmadı.

Banklarda yan yana oturan yaşlı vatandaşlar ise kendilerini "Lütfen sosyal mesafe kurallarına uyalım, biz sizin sağlığınızı düşünüyoruz" diyerek sosyal mesafe kurallarına riayet etmeleri konusunda uyaran sağlık görevlisine yaşlı bir vatandaş "Ben sağlığımı bilirim ya" diyerek serzenişte bulundu.

Yolda yürüyen ve maske takmayan bir gencinse kendisine maske takmamaktan tutanak yazıldığı sırada elindeki dondurmasını bir şey yokmuş gibi yalamaya devam etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, kent genelinde maske ve sosyal mesafe denetimlerinin bundan sonrada devam edeceğini söyledi. / İHA

10 Tem 2020 - 12:58 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi