Karaman'da Partiler Arası Bayramlaşma

AK Parti Karaman İl Başkanlığı Bayramlaşma Programlarına devam ediyor.

Karaman'da Partiler Arası Bayramlaşma
Karaman'da Partiler Arası Bayramlaşma
+2
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Karaman İl Başkanlığı Bayramlaşma Programlarına devam ediyor.

Covid-19 tedbirleri kapsamında partiler arası bayramlaşma bu sene video konferans yoluyla gerçekleşti. AK PARTİ heyeti, MHP, CHP, SAADET, YENİDEN REFAH, HÜDAPAR ve İYİ Parti heyetleri ile video konferans yoluyla bayramlaştı.

Covid-19 tedbirleri kapsamında partiler arası bayramlaşma bu sene video konferans yoluyla gerçekleşti. AK Parti heyeti, Karamandaki siyasi parti heyetleri ile video konferans yoluyla bayramlaştı. Ermenek, Başyayla, Sarıveliler, Kazımkarabekir ve Ayrancı ilçe başkanları ve yönetimleri de ilçelerinde bulunan Kaymakamları, Belediye başkanlarını, kamu kurum birim müdürlerini ve siyasi parti ilçe başkanlarını, arayarak bayramlaştı.

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılma özelliği gösteren yeni tip Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında her sene geleneksel olarak gerçekleştirilen partiler arası bayramlaşma bu sene video konferans yoluyla gerçekleşti.

Video konferans yoluyla gerçekleştirilen partiler arası bayramlaşmaya, İl Başkaları, Milletvekilleri, İlçe Başkanları Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimlerinden oluşan heyetler katıldı.

Heyetler arası görüşme programı kapsamında video konferans yöntemi ile karşılıklı bayramlaşma fırsatı bulduklarını belirten AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, “Siyasi partiler arasında bayramlaşmalar çok güzel bir şekilde devam etti. Şimdiye kadar alışık olmadığımız bir düzen. Pandemi her şeyimizi çok etkiledi, fakat bu Ramazan ayında birlik, beraberlik ruhu daha da gelişti. Bayramları bayram yapan dost, akraba ve sevdiklerimizle görüşmek, büyükleri ziyaret etmek, küçükleri mutlu etmektir. Bu dönemde herkesle teknoloji yoluyla görüşüyoruz. İlçe başkanlarımız da bulundukları ilçelerde bayramlaşma programlarını güzel bir şekilde yaptılar. Bu vesileyle tüm Karamanlı hemşehrilerimin Bayramını tekrar kutluyorum.” şeklinde konuştu.

26 May 2020 - 17:29 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi