Karaman'a soğuk hava ve yağışlar geliyor!

Karaman'da geçtiğimiz hafta içi ve hastasonu yaşanan sağanak yağışların etkisi devam edecek.

Karaman'a soğuk hava ve yağışlar geliyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman'da geçtiğimiz hafta içi ve hastasonu yaşanan sağanak yağışların etkisi devam edecek.

Meteoroloji'den edinilen bilgilere göre, Karaman'da Kasım ayının son haftaları yağmur yağışları artacak ve sıcaklıklar düşecek.

Önümüzdeki hafta içerisinde 3 gün (pazartesi, salı, çarşamba) sıcaklıkların ortalama 20 derece civarında seyredeceği bilgisine ulaşılırken, hafta sonuna doğru (perşembe gününden itibaren) sıcaklıklarda gündüz 10 dereceye kadar düşüş yaşanabileceği tahmin ediliyor.

Çarşamba gününden itibaren dikkat!

Hafta içerisinde sıcaklıkların düşeceği gibi Çarşamba gününden itibaren yağışlarında etkili olabileceği tahmin ediliyor.

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri beklenen sağanak yağışlar hafta sonunda da etkisini devam ettirebilir.

Bu hafta içerisinde gündüz sıcaklıklarının 20 ile 10 derece arasında değişkenlik göstereceği tahmin edilirken akşamları ise 8 ile 3 derece arasında seyredecebileceği söyleniyor.

22 Eki 2018 - 11:31 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi