Karaman OSB'de İstişare Toplantısı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof.

Karaman OSB'de İstişare Toplantısı
Karaman OSB'de İstişare Toplantısı
+1
Video için play'e tıklayın

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Karaman Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın ile istişare toplantısında bir araya geldi.  

Karaman OSB Müdürlüğünde gerçekleştirilen istişare toplantısında KMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercan Oktay ve Prof. Dr. Birol Üner’in yanı sıra Karaman OSB Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldı.

Karaman ve ülke gündemine dair gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda Kovid-19 salgınının sanayi sektörüne etkileri, Karaman’daki vaka sayıları ve normalleşme sürecinin başlamasından itibaren geleceğe dönük planlamalar ele alındı.

Toplantıda ayrıca üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde bugüne dek atılan adımların değerlendirmesi yapılarak bundan sonraki süreçte üzerinde durulması gereken konular görüşüldü.

Rektör Akgül toplantıda üniversitenin bilimsel altyapısı ve akademik varlığı ile Karaman sanayisinin destekçisi olacağını vurgularken, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Boynukalın ise üniversite-sanayi işbirliğine verdiği destekten dolayı Rektör Akgül’e teşekkür etti.

Toplantı, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

10 Tem 2020 - 16:26 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi