Karaman Belediyesi Ekipleri 7/24 Sahada

Karaman Belediyesi şehrin her noktasına hizmet götürmeye devam ediyor.

Karaman Belediyesi Ekipleri 7/24 Sahada
Karaman Belediyesi Ekipleri 7/24 Sahada
+6
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman Belediyesi şehrin her noktasına hizmet götürmeye devam ediyor. Karaman Belediyesi'ne bağlı birim müdürlükleri Karaman’ın farklı bölgelerinde gece – gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Karaman Belediyesi’ne bağlı ekipler Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın talimatları ile şehrin en uzak bölgesinden merkezine kadar her alanda 7/24 kesintisiz olarak çalışmalarına devam ediyor.

Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler; Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı eksik kalmış ve hiç yapılmamış cadde ve sokaklarda sıcak asfalt ve kaldırım çalışması, Şeyh Şamil Mahallesi’nde geri dönüşüm kapsamında asfalt kazıma ve asfaltlama çalışması, Ahmet Hilmi Birand Caddesi üzerinde kaldırım, parke döşeme çalışması ve şehrin farklı bölgelerinde metruk evlerin yıkılması ve geçici otopark haline dönüştürülmesi çalışması, 100. Yıl Bulvarında yapılan yeşil bant ve otoparkta kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.

Ekiplerin 7/24 sahada olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı; “Karamanımız her noktasına hizmet götürmeye devam ediyoruz. Öncelik esasına uygun bir şekilde belirlediğimiz plan kapsamında her mahalleye girerek sorunları tek tek çözüme kavuşturuyoruz. Söz verdiğimiz gibi hiç durmadan, bıkmadan, yorulmadan çalışacağız bu şehri hep birlikte yöneteceğiz.” dedi.

12 Kas 2019 - 15:41 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi