KARAMAN’DA KARNE DAĞITIM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Karaman’da 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının 1.

KARAMAN’DA KARNE DAĞITIM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
KARAMAN’DA KARNE DAĞITIM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
+10
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman’da 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının 1. Döneminin tamamlanmasıyla yarı yıl tatiline giren öğrenciler karnelerini aldı.

Merkez Vali Ali Akan İlkokulu’nda düzenlenen törene Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Karaman İl Jandarma Komutanı J.Alb İlhan Şen ve protokol üyeleri katıldı.

Anaokulu ve 1.sınıf öğrencilerine karnelerini veren Vali Meral daha sonra okul binası içerisinde bulunan müzeyi gezerek incelemelerde bulundu.

Programda bir konuşma yapan Vali  Fahri Meral; Eğitimin insan hayatındaki önemini belirterek şunları kaydetti.’’ Eğitimle ilgili genel değerlendirme yaptığımız zaman arkadaşlar gerçekten, Karaman’da çok önemli yatırımlar yapılmıştır. Eksi başına düşen öğrenci ve öğretmen sayısına baktığımızda ülke genelinde ilk sıralardan birindeyiz. Dolayısıyla ben yakın gelecekte çok daha iyi başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Sizler çok kutsal bir görev yapıyorsunuz, insan hayatında eğitim hayatımızı şekillendiren en temel dönem, bu nedenle sizlerin varlığı bizler için gelişmemiz için en önemli unsur. Hepinizi tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Yapmış olduğunuz katkı insan hayatında ölünceye dek devam ediyor.

Geçmişe dönük baktığımızda geride kalan öğretmen arkadaşlarımızı hayırla yad ediyoruz. ‘’ 

Ardından bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Kuntoğlu ise; ‘’ İlk defa normal eğitime geçtik, şu anda 48 bin öğrencimiz var Karaman genelinde. Bütün okullarımızda tekli eğitim-öğretim devam ediyor. Birinci dönemde eğitim öğretimi etkileyen çok önemli bir olay olmadı. Bilakis çalışma ve öğretmen arkadaşlarımızın gayretleriyle Karaman genelinde hem eğitim öğretim alanında hem sportif etkinliklerde hem de sosyal ve kültürel faaliyetlerde önemli başarıları elde ettik. İkinci dönemde de çalışma arkadaşlarımız ile birlikte hem üniversite sınavlarına giriş noktasında hem de sosyal ve kültürel etkinliklerde hep beraber bu başarıyı elde edeceğiz. Bu yıl bakanlığımız müfredatta önemli değişiklikler yaptı.

Önümüzdeki yıldan itibaren değişmeyen müfredatımız kalmayacak. Kitaplarımız da bu noktada yeniden dizayn edilecek. Yeni müfredatımız da ülkemizin, Cumhurbaşkanımızın belirlediği 2023, 2050 ve 2070 hedeflerine eğitim camiası olarak ülkemizi bu camiayla taşıyacağımıza inanıyoruz.’’dedi.

19 Oca 2018 - 13:03 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi