Elazığ’a Sabır Diliyorum

Türkiye, dün akşam saat 20.

Türkiye, dün akşam saat 20.55'te Elazığ'dan gelen son dakika deprem haberiyle sarsıldı. Kandilli verilerine göre, deprem 6.8 büyüklüğünde meydana gelmişti.

AK Parti İl Başkanı Abidin ÇAĞLAYAN Elazığ depremi hakkında bilgi verdi ve baş sağlığı diledi.

Kilis'ten Samsun'a Irak'tan Suriye'ye kadar çok büyük bir bölgede hissedilen deprem, Elazığ ile Malatya'da yıkıma neden oldu. Depremde ilk belirlemelere göre 22 kişi hayatını kaybederken, 1031 kişi de yaralandı. Deprem sonrası 97 artçı deprem kaydedildiği bildirildi. 
Basın açıklaması yapan Başkan Çağlayan, Elazığ'da 18, Malatya'da 4 vatandaşın hayatını kaybettiğini söyledi.

AFAD da şimdiye kadar 40 kişi enkazdan sağ kurtarıldığını açıklamıştır diyen başkan Çağlayan, Elazığ'daki çalışmalardan olumlu sonuçlar bekliyoruz. Tüm arama kurtarma ekiplerimiz çalışıyor.İnşallah yaralarımızı el birliğiyle saracağız ve burada karşı karşıya kalınan durumları el birliğiyle gidereceğiz.Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.” dedi.

25 Oca 2020 - 18:02 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi