El Emeği Göz Nuru Ürünler Görücüye Çıktı

Halk Eğitim Merkezinin Yetenekli Kursiyerlerinin El Emeği Göz Nuru Ürünleri Görücüye Çıktı.

El Emeği Göz Nuru Ürünler Görücüye Çıktı
El Emeği Göz Nuru Ürünler Görücüye Çıktı
+26
Haber albümü için resme tıklayın

Halk Eğitim Merkezinin Yetenekli Kursiyerlerinin El Emeği Göz Nuru Ürünleri Görücüye Çıktı.

Karaman'da Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından kursiyerlerin yaptığı ürünlerin sergilendiği "El Emeği, Göz Nuru" karma sergisi açıldı.

Tarihi Çeşmeli Kilise önünde düzenlenen program İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Burada işaret dili eğitimi alan kursiyerler İstiklal Marşı'na işaret dili ile eşlik etti. Daha sonra HEM Müdürü Abdurrahman Koçak sergi ve çalışmalar hakkında konuklara bilgi verdi.

2028 - 2019 eğitim öğretim döneminde 400'den fazla kurs açtıklarını ifade eden Koçak, "Bu kurslardan 12 bine yakın kursiyerimiz faydalandı. Kurslarımızın bir çoğu devam ediyor. Toplumun her kesimine hizmet vermeye çalışıyoruz. Öğrenmenin yaşı yok, bugün burada kursiyerlerimizin yıl boyunca ürettikleri ürünlerin bazılarını sergiliyoruz. Ben çalışanlarımıza, öğretmenlerimize, usta öğreticilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Daha sonra Çeşmeli Kilise sergi salonu ve Tartan Konağı'ndaki sergi gezildi.

Açılışa Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman Ağır Ceza Hakimi Mehmet Nuri Özbey, kamu kurumlarının müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

25 Nis 2019 - 14:50 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.153.899 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi