Çavaş basın toplantısı yaptı

Karaman Ticaret Borsası Başkan Adayı Ekrem Çavaş basın mesnupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Çavaş basın toplantısı yaptı
Çavaş basın toplantısı yaptı
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman Ticaret Borsası Başkan Adayı Ekrem Çavaş basın mesnupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Çavaş "Borsada Değişim Zamanı" sloganı ile yola çıktıklarını belirtti.

Çavaş; Malumunuz 7 Nisan 2018 günü Karaman Ticaret Borsasının seçimini yapacağız. Ben ve ekibim "Borsada Değişim Zamanı" sloganı ile aday olduk. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız projeleri şekillendirdik. Bizler üyelerimizin, üreticilerimizin ve dolayısıyla Karaman Ticaret Borsası'nın sıkınılarını çok iyi biliyoruz.Gerek Karaman'ımıızn gerekse üyelerimizin sorunlarını değerli üyelerimiz ve borsa yönetimimizle el ele vererek çözüme ulaştıracağız. En önemli ilkemiz verdiğimiz sözleri mutlaka ama mutlaka hayata geçirmek, yapamayacağımız hiç bir şeyin sözünü vermemek olacaktır. Yol arkadaşlarımla birlikte her kesi  ile barışık ve işbirliği içerisinde Karaman'ımızda neler yapabileceğimizi en kısa sürede herkes görecektir. Hzmetten başka hiç bir düşüncesi olamayan ben ve ekip arkadaşlarım Karaman Ticaret Borsasını arzu edilen yere taşıyacağız.

Yapacaklarımızı burada tel tek saymayacağım. Projelerimiz hazır ve gerekli makamlarla istişarelerimizi yaptık. Görev verildiği takdirde vakit kaybetmeden Karaman Ticaret Borsası'nı bulunması gereken yere en kısa sürede taşıyacağız. Kendim ve ekip arkadaşlarım adına, aday olan diğer guruba başarılar diliyorum ve seçim sonunda kazananın Karamanımız olacağına inancımın tam olduğunu belirtmek isterim" dedi.

23 Mar 2018 - 11:17 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi